xoxo_me28.10.2020 13:41
1/7
RAKASTUNUT TOISEEN

Hei vaan,
oon tällä hetkellä ihan onnellisessa suhteessa mun avopuolison kanssa. Ollaan seurusteltu "jo" neljä vuotta, välillä menee hyvin, välillä huonosti eli perus parisuhdearkea. Nyt kuitenkin mennyt tosi hyvin viimeaikoina ja rakastan häntä paljon.
Mun ikuinen ongelma meidän suhteen aikana on ollut mun eksä. Seurusteltiin pari-kolme kertaa 15 vuotiaina mutta oltiin silloin liian lapsia vielä alkamaan mihinkään vakavaan. En ole ikinä eromme jälkeen päässyt hänestä yli. Aina kun nään hänet jossain, sydämmeni lähtee lentoon. Entiedä mikä hänessä kiehtoo niin valtavasti, mutta rakastan häntä ja hänen lähellään on niin hyvä olla.
Nykyiseni on sellainen mies jonka kanssa voisin kuvitella ottavani asuntolainan ja perustavani perheen, mutta eksäni taas on sellainen jonka kanssa olisin mistä hinnasta tahansa. argh.. Hän kuitenkin tuolloin nuorena petti luottamukseni niin pahasti etten tiedä uskallanko heittäytyä siihen juttuun mukaan vaikka onkin vakuutellut, ettei koskaan enää luopuisi minusta jos minut vielä saisi...
En tiedä mitä teen, tämä on epäreilu tilanne kaikille.. Mitään en kuitenkaan eksän kanssa ole tehnyt eli vain tunteita on... Tuntuisi niin pahalta jättää nykyinen, hänen kanssaan voisi varmasti viettää hyvän loppuelämän mutta. Tällä hetkellä parhaalta tuntuisi jättää nykyinen ja sen jälkeen rauhassa katsoa tuleeko eksän kanssa jotain, en halua hypätä suhteesta suhteeseen, sillä sekin jo loukkaisi nykyistäni enkä halua olla tahallani sellainen.
En tiedä oikein mitä tälläkään haen, vertaistukea? Kertokaa ihmeessä jos jollain on samanlainen tilanne ollut ja mitä olette tehneet?