Poistunut demittäjä17.5.2020 14:08
1/2
Puheenaiheita ihastuksen kaa? Oltiin 2kk sit yli hyvis väleis mut must tuntuu et oon nykyään vaa sen silmis rasittava :(

siis ollaan nähtyki jo kaks kertaa (meil on yli 200km välimatkaa nii siks vaa 2)
ja silloi aiemmi se kehu mua kokoaja nätiks ja söpöks ja pikkuseks halinalleks yms ja sille oli tosi helppo puhuu ja se innostu aina puhumisesta munkaa ja halus aina puhuu ft ku pyysin mut nyt tilanne on ihan toinen.
se ei avaa mun snäppejä enää ku tyylii kerran tunnissa, se ei kysy miten mul menee eikä yritä pitää keskustelua yllä.
viime yönä sanoin sille et ”söpis🥺” ja se laitto tyhjän kuvan.
mulla on liikaa tunteita sitä kohtaan,ja se on silti paras asia mitä mulle on pitkään aikaan tapahtunu,niin sen poistaminen kavereista ei oo vaihtoehto.
mun pitäis saada mun maine nostettua sen silmissä taas samalle tasolle ku se oli 2kk sit.
sillon esim ku kännissä vahingossa snäppäsin sille kaikkee tyhmää nii se oli sen mielestä vaa hauskaa ja se aina varmisti et mul on kaikki hyvin ja piti huolen et selviän ja nykyää se on sillee et poista vaikka snäppi loppuillaks,en jaksa kuunnella tota kitisemistä.
se osaa olla kiva ja kyl se edelleen sanoo mua mm. pikkuseks mut se ei oo enää samanlaista ku ennen. koska ennen olin sen ”pikkunen halinalle” jonka tapaamisia se ootti jo kuukautta ennen ja en ikinä unoha sitä ku se ekan tapaamisen jälkeen laitto mulle snäpissä et ”ihan turhaan sää valitat sun ulkonäöstä” kysyin et kui nii se vastas et ”kai mää ny vittu erotan mikä on rumaa ja mikä ei ja sää et todellakaa sitä oo”
ja sit viel laitto illal et ”pikkune halinalle🧸❤️” koska sen mielest oli niin söpöä kuinka oon sitä olkapäähän asti pitkä.
sille oli helppo avautua ja kerroin aina ku mua ahisti tai oli huono fiilis.
ja nyt se kaikki on mennyttä. sitä ei kiinnosta.
oonko alkanu olla ärsyttävämpi? valitan kyl tyyliin ihan kaikesta. pitäskö sitä vähentää? jos en kertois ihan kaikesta mitä mun elämässä tapahtuu? jos ottaisin vaikka viikon ajan etäisyyttä ja katon mitä tapahtuu jos laitan vaan tyyliin yhen snäpin päivässä?
jos alan vaa ottaa rauhassa ja yritän olla enemmän sellanen ku olin sillon tammi-helmikuussa. se tykkäs musta sillon paljo enemmän,sen vaa huomaa.
mitä mä teen en todellakaa haluis menettää sitä ihmistä? :(