DetVänderNu6.12.2018 19:29
1/12
Psykologilla käyvät (kysely)

1. Miksi?
2. Yksityisellä vai julkisella?
3. Millainen sun psykologi on?
4. Mitä teette siellä?
5. Miten pitkään olet käynyt?
6. Miten ystäväsi suhtautuvat?
7. Miten perheesi suhtautuu?
8. Oletko hyötynyt siitä?
9. Luotatko psykologiisi?
10. Oletko itkenyt psykologilla?

Mun omat vastaukset:

1. Käyn siellä pitkään jatkuneen kovan kiputilan takia ja siihen liittyviä sairaalakokemuksia ja tunteita on hyvä purkaa jotenkin.
2. Julkisella
3. Oon nähny kahta psykologia, samaan aikaan jopa. Toisen luona käyn enää kerran ja toisen luona jatkan vielä useamman kerran. Mutta se jonka luona jatkan, on aivan ihana! Semmonen noin nelikymppinen nainen, joka aluks vaikutti kylmältä ja vähän ilkeältä, mutta kerta kerralta kun oon nyt jatkanut siellä, se muuttuu lämpimämmäks ja ihanammaks! Se ensimmäinen oli kyllä vielä ihanampi... Kun olin lastenosastolla monta viikkoa, se kävi kattomassa mua joka päivä! Se osas aina saaha mut paremmalle mielelle ja sai mut luottamaan, että kaikki kääntyy paremmaks joskus! Se myös kerto enemmän mulle tästä toisesta kun ne tuntee toisensa hyvin!
4. Jutellaan pelkästään, sen jonka kanssa lopetan, tehtiin myös rentoutus- ja hengitysharjoituksia, jotka on auttanut kipuun ja paransi mun kasvohalvauksen!
5. Kolme kuukautta kohta
6. Ei ne oikein ymmärrä.... Niillä enemmänkin on ongelmia mielen kanssa mutta ei edes suostu miettimään....
7. Ihan mahtavasti, ne on parhaita!
8. Olen! Jotenkin se että on purkanut tunteitaan auttaa siihen, että se kivun kanssa on helpompi jaksaa! Ja ne hengitys-ja rentoutusharjoitukset on ollut täyttä kultaa!
9. Luotan! 100 prosenttisesti!
10. Olen! Ehdottomasti! Alussa ei edes itkettänyt, mutta sitten... Nykyään melkein joka kerta... Myös toimintaterapeutin luona olen itkenyt monta monituista kertaa ja hänkin on auttanut minua myös tunteiden kanssa!

Olis kiva kuulla teidän kokemuksia!