Jännittäjä_12.9.2020 19:11
1/19
Pride-viikkoūüŹ≥ÔłŹ‚ÄćūüĆą

Miten sun Pridet on menny? Ootko sä juhlinu jotenki? Mitä mieltä oot tästä kaikesta? Mitä haluaisit kertoa kaikille itsetäsi/Pridestä/seksuaalisesta suuntautumisesta?
*
Omasta mielestäni on ihanaa että Prideä vietetään. On tosi hyvä että kaikki saavat tietää ettei tarvitse sopia tiettyyn muottiin. Ole ylpeä itsestäsi juuri tuollaisena kuin olet!
Oman kuullun kokemukseni perusteella kaikki muut kuin heterot saavat paljon halveksuntaa vain seksuaalisen suuntautumisensa takia. Se on väärin. Minulla on monta ystävää, jotka eivät ole heteroita. Kerran ku kävelin kadulla mun tyttö kaverin ja hänen tyttöystävänsä kanssa kaupungilla yksi vanhempi pariskunta tuli haukkumaan heitä. Katsoin ihaillen vierestä kuinka he rauhallisesti ottivat kommentit vastaan ja yrittivät selittää suhteensa. Pariskunta lähti tämän jälkeen pois mutta saimme pitkän matkaa huomata heidän kävellessään että he vilkuilivat takaisin vähän väliä ikäänkuin vihaisesti. Tämä mietityttää minua edelleen. Miksei kaikki saa olla sellaisia kuin haluavat?

Siinä mun ajatuksia. Kiva jos luit tänne asti! Ja muista, oot sopiva just tollasena!
Mielipiteitä saa jättää. Ei mulla muuta. Bye!