RilliPöllö5.9.2019 16:35
1/3
Pöllömpi elämäni 2.

Hewou ^♡^
Tänään oli ihan hyvä päivä.
Heräsin ja söin aamupalaksi kinkkuruisleivän. Se oli hyvää nam!
Harjasin hiukset mikä kyllä aina vähän ärsyttää sillä ne on aina ihan takussa ja sekaisin mutta olen tottunut siihen.
Otin takin naulakosta ja pyyhkäisin laseissani olevan likatahran takin hihaan.
Aserin kypärän kallooni ja hyppäsin pyöräni selkään. Saavuin koululle alta aikayksikön.
Ensimmäinen tunti oli englantia, seuraava oli matikkaa. Oli myös lempiainettani kuvista! Luonnostelin hienon kuvan lyijykynillä ja kiinitin sen seinälle muiden töiden joukkoon. Ruokana oli puuroa. Mätin puuroa lautaselleni ja läträsin reilusti mansikkasoppaa joukkoon. Istuin kamujeni viereen ja hain itselleni maitolasin.
Söimme ja juttelimme kaikesta maan ja taivaan välillä. Viimeinen tunti oli liikuntaa. Hyppäsin taas uskollisen alumiiniratsuni selkään ja poljin urheilukentälle. Jänniyän hiukan kolujenvälisiä urheilukilpailuja joten harjoittelin 600 metrin juoksuun. Aikani oli 2.44 mistä hiukan harmistuin sillä se pitäusi saada ainakin 2.30 jos haluaisin edes kuvitella olevani jokin muu kukn viimeinen villahousu. Uskottelin itselleni että juoksukenkäni olivat huonot. Poljin kotiin niin kovaa kuin vain pääsin. Pihalla oli naapurin kolme mäyräkoiraa. Tervehdin niitä iloisesti. Yksi hyppäsi heti nuolemaa naamaani ja lasini olivat pian ihan likaiset. Vein pyöräni kellariin ja menin hissillä ylös.
Avasin oven saadakseni iloisen vastaanoton meidän koiraltamme. Vein sen ulos jätettyäni repun lattialle. Palatruani pelasin hiukan tabletilla kunnes päätin tehdä saksanläksyt. Etsin saksankielisen uutisen ja tallensin sen koneelleni. Pian pitikin jo lähteä treeneihin. Astuin ovesta ulos isäni kanssa, ulkona ripotti hiukan joten laitoin hupun päähäni ja marssin autolle. Ajomatkan ajan selasin demiä. Luin kaikenlaista hauskaa ja vähän ikävämpää. Masennuin hiukan luettuani muiden taisteluita sisäisen pimeyden kanssa mutta en ajatellut sitä sen enempää. Ajoimme hallin parkkipaikalle ja hyppäsin ulos autosta treenikassini kanssa. Sandaalini kastuivat lätäkössä mutta marssin hallin ovista sisään suoraan pukuhuoneeseen. Treenit eivät olleet erikoiset. Ihan vain tavalliset treenit. Nyt isäni pysäytti auton kotipihaan. Haluaisin käydä äitini kanssa kaupassa mutten tiedä onko jo liian myöhä mutta toivon että ei ole. :)

Miten teillä menny päivä?