tavallinenihminen11.10.2020 7:40
1/13
Poikaystäväni ihastui toiseen

Tarvisin nyt vähän apua tähän tilanteeseen. Eli me oltiin oltu yhes vähän yli 8 kk, ku se yks päivä tuli meille ja kerto, et se on ihastunu johonkin tyttöön sen koulusta ja haluaa erota musta sen takia. No se sit eros musta sinä iltana, mut se silti vielä suuteli mua ja kaikkee sellasta ni mulla jäi vähän ristiriitaiset fiilikset koko jutusta. Sano myös, että rakastaa mua edelleen, mut jostain syystä nyt vaan halus mennä tän ihastuksensa luo.

Hän kerto, et on vasta jonku viikon ollu ihastunut tähän tyttöön ja mun mielestä se teki vähän liian nopeasti tän päätöksen että eroaa musta. Se tuntuu vähän pahalta ja lisäksi vielä se, että se ihastu just tähän tyttöön, josta mä en alusta asti tykännyt ollenkaan. Sen käytös oli kummallista ja se melkein heti ilmoitti tälle mun poikaystävälle, että tykkää siitä. Lisäks hän meni koulussa suutelemaan mun poikaystävää ihan tuosta noin vaan, vaikka todellakin tiesi, että hänellä on tyttöystävä.

Joten hänen kanssaan tää mun poikaystävä haluis olla. Mut mulla on edelleen todella ristiriitaiset fiilikset, koska hän edelleen flirttailee mulle, sanoo että oon kaunein, söpöin, paras jne. Lisäks hän vihjaili, että oltais yhessä vielä joskus. Siis mä en nyt vaan ymmärrä tätä juttua. Ensin hän eroo musta, koska on ihastunut toiseen, eikä halua pettää mua vahingossa tän ihastuksen kanssa esim. koulussa, joka on melko kaukana omasta koulustani, jota käyn. Näemme vain viikonloppuisin ja kun tää mun "exä" näkee tätä ihastustaan joka päivä koulussa, niin kuulemma väkisinkin ajattelee pelkästään häntä, mikä kyllä oli satuttavaa kuultavaa.

Hän sanoi eilen, että rakastaa mua kyllä edelleen ja koitin tivata, että voisko se yrittää vaikka unohtaa tän toisen tytön. Edes yrittää, vähän kovemmin, koska mä en todellakaan haluaisi luopua meidän suhteesta, joka oli kaikin puolin todella ihana, ennen tätä. Ei hän oikein kuunnellut, hän vaan toisti sitä samaa, mitä ennenkin.

Eilinen oli erittäin kummallinen, koska hän flirttaili mulle, kehui mua paljon, vihjaili kaikenlaista esim. just sitä, et oltais vielä yhessä joku päivä. Eli mä oon nyt ihan sekasin tästä. Mä en enää tiiä, mitä se haluaa, kun mulle puhuu noin, mut silti kuitenkin eros musta. Saisko joku teistä tähän jonkinnäköistä tolkkua, koska minä itse olen ensinnäkin aivan maassa tän eron takia, mut myös liian rakastunut ja hämmentynyt ajattelemaan selkeästi. Haluisin saada tietää teiltä, et mitä tää meinaa ja onko tässä mahdollisuutta et se katuu päätöstään jo nyt ja siksi vihjailee yms. Tai ettei usko hänen ja ihastuksensa jutun kestävän ja siksi vihjailee meidän suhteen jatkuvan vielä joku päivä. Tai jotakin muuta.

Tiedän, tästä tuli pitempi kuin aattelin, mut oli pakko purkaa vähän sydäntä tähän. Oisin todella kiitollinen, jos joku voisi auttaa :)