princessoftheworld18.5.2020 18:34
1/22
poikaystävällä pieni penis

hei! olen seurustellut poikaystäväni kanssa jo aika kauan aikaa, parin kuukauden päästä olisi tarkoitus muuttaa yhteen. poikaystäväni on kultaisin ihminen koskaan ja rakastan häntä todella. ongelmana on se, että hänellä on oikeasti pieni penis, joka ei tuota yhdynnässä ollenkaan nautintoa. hyvä että edes tiedän milloin se on sisällä. poikaystäväni on ollut alusta asti epävarma hänen koostaan ja harmitellut sitä, tuntuuko seksi minulla missään. olen aina sanonut että se on juuri sopivan kokoinen eikä minulle ole haittaa sen koosta.
aloin tässä kuitenkin miettimään, voiko se olla ongelmaksi tulevaisuudessa. olen itse vielä nuori ja seksi on varmasti tärkeää vielä pitkän aikaa itselleni, tästä syystä mietin kovasti tätä asiaa. olen aikaisemmin harrastanut seksiä monien kanssa ja heillä on oikeasti olleet tuntuvat peniksen joiden avulla olen saanut todella helposti orgasmin.

rakastan poikaystävääni enemmän kuin mitään ja haluan hänen kanssaan naimisiin, mutta tämä asia häiritsee vähän... oon kuullut todelta monelta kuinka tärkeää seksi parisuhteessa on ja koska tiedän kuinka tärkeää se on, mietin onko tästä sen takia haittaa. en myöskään koskaan voisi ketään pettää, varsinkaan poikaystävääni, koska rakastan häntä tuli eteen mitä tahansa... <3

mitä tälle asialle voisi tehdä? en ole koskaan kehdannut munan koostaan hänelle mainita sillä tiedän kuinka epävarma hän itsestään on... onko seksi oikeasti niin tärkeää parisuhteessa, että pieni muna voi olla jopa syy eroon...?

en itse näin haluaisi uskoa, mutta pelkään että loppuelämäni menee siinä, että saan orgasmin vain omin avuin.

aluksi tämä ei ollut ollenkaan ongelmana, mutta myöhemmin ikään kuin olen tottunut hänen kokoonsa ja nykyään se ei tuota minkäänlaista nautintoa. toisaalta mietin tarvitseeko sen jos oikeasti häntä rakastan.. mutta tiedän myös sen että seksi on todella tärkeä osa parisuhdetta. mutta kuka idiootti hylkää parisuhteensa täydellisen sielunihmisen kanssa koska hänellä on pieni muna?

mielipiteitä?