Chomisa10.8.2019 19:39
1/158
Poikaystävä käyttäytyy epäilyttävästi

Olin monta viikkoa ulkomailla, jollon en siis nähny mun poikaystävää. Aluksi me puhuttiin paljon puhelimessa ja snäpissä, yms oltiin yhteydessä paljon. Se on aina normaalisti vastannu mun viesteihin ihan suht nopeesti yms.. kuitenkin joskus about vikalla tai tokavikalla viikolla kun olin siellä reissussa, niin se ei enää lähetellyt mulle viestejä, ei enää soitellu mulle, ja jos mä soitin nii se harvoin vastas mulle tai jos vastas niin puhuttii ehkä korkeintaan pari minuuttii... Mua alko epäilyttää se, että se ei muka käytä puhelinta koko päivänä (koska sil saatto siis mennä vaikka 10h avaa mun viestit), joten katoin vähän välii sen snap scoree, ja siitä siis huomasin, että kyllä hän on käynyt snäpissä ja puhunut paljonkin muille, mutta ei oo edes avannu mun viestejä.. en yleensä tee mitää tollasii vakoomis juttuja (xd) mut tulin niin jotenki vihaseks et aloin seuraa sen snap scoree ihan oikeesti D: en myöskään enää ollu snäpissä sen #1 bff, joka tarkottaa sitä, että se puhu jollekkin toiselle enemmän ku mulle.

Olin loukkaantunut koska mul oli siis tosi ikävä mun jätkää mut mul tuli sellanen tunne, et sitä ei kiinnosta yhtään kun ei viitti edes puhua mulle.. :/
No sit tapahtu yks juttu mun yksityiselämäs joka satutti mua ihan sikana (ei liittyny siis mun jätkään), joten kuten kuka tahansa muukin tyttöystävä, halusin purkaa mun pahaa oloa ja vaan jutella mun poikaystävän kaa, jotta mulle tulis parempi olo. Lähetin sille itkien viestejä siit mitä tapahtu, soitin sille.. mut hän ei avannut edes niitä viestejä yli 24 tuntiin. Toi meni mun mielestä yli rajan ja otin pahasti tunteisiin joten kysyin siltä että mikä sen ongelma on ku ei enää puhu mulle, sanoin ettö toi sattuu ja että musta tuntuu tosi pahalle. Kun se vihdoin ja viimein vastas, se kerto että sen puhelin oli menny rikki ja sen takii ei ollu pystyny vastaamaan.. (juupajuu, se oli koko päivän ollu snäpissä ku sen score oli noussu hemmetin paljon).. annoin asian vaan olla, koska olin niin rikki ja en vaa kyenny tekee mitään.
Oon nyt suomessa, ja päivällä koitin soittaa sille jospa me voitais nähä (olin koko loman ajan sanonu että meiän täytyy nähä heti ku tuun takas, koska mulla oli niin ikävä).. no kuten voitte arvatakkin, ei vastannut, ei vastannut edes snäppeihin mitä lähetin ja oli siis obviously käyny snäpissä useamman kerran..

Mikä helvetti tota poikaa vaivaa, onko se oikeesti löytäny jonku toisen muijan sillä aikaa ku olin poissa ??? Vai kyllästykö se muhun ?? Vai ylireagoinko mä vaan.. oon vaan tosi loukkaantunu sen käytöksestä :( mua vaan itkettää koko ajan </3