Sessuu26.11.2018 10:21
1/17
Pillukarvat ja häpeä

Okei, nyt on ihan pakko avautua sillä mua vaan ahdistaa niin paljon, enkä tästä voi/kehtaa kellekään kaverillekkaan kertoa joten avaudun nyt teille..

Elikkä, oon ollu nyt muutaman kerran yötä yhdellä jätkällä, ja ollaan joka kerralla päädytty hommaileen (ei yhdyntää,mutta käsipeliä yms). Mulla on ainaki ollu kivaa ja oon nauttinu läheisyydestä, ja kait tällä jätkälläkin kun on mua sinne pyytänyt sen ensimmäisen kerran jälkeenki.
No se miks mua nyt ahdistaa ja hävettää, on se että en sheivannu mun alapäätä (bikinirajan oon vaan käynyt mut thäts it) mutta muuten karvaa jonkun verran. Oon alkanu jälkeenpäin miettiin,että mitähän tää jätkä on oikeen kelannu.. se on siis joka kerralla sormettanu mua, ihan varmasti siis on tuntenu ne mun karvat,hyiii!!
Viimeks olin sillä yötä nyt vklpna, ja sama taas tapahtu, mutta yks juttu minkä huomasin oli että tää jätkä suuteli ensin mun vatsaa ja eteni kokoajan alemmas, veikkaan että se ois halunnu antaa suuseksiä mutta ku huomas ne mun karvat ni ei sit antanukkaan... :D siis tää kuulostaa varmaan niin typerältä ja säälittävältä mut tää vaan ahistaa mua niin paljon!

Asutaan tän jäbän kans siis samalla paikkakunnalla eli saatetaan hyvinkin törmäillä, ahistaa ihan hirveesti ajatus siitä että nyt se muistaa mut vaan jonain karvapilluna D: pelottaa et se pitää mua nyt ihan epähygieenisenä ja ällöttävänä.

Jos sen luokse vielä päädyn niin varmasti sheivaan! Toivon että se pyytää mua vielä sinne yöksi, että se näkee että osaan myös sheivata :)))

Ja älkää kysykö miks en oo sheivannu ennenku sen luo oon menny vaikka aina varsin hyvin oon tiennyt että housut tulee lähtemään jalasta... miksi oi miksi oon niin tyhmä yääää

Mitä mieltä jätkät yleensäkkin on karvoista?😬🤔