amand.a23.5.2020 15:33
1/3
Pettämistä?

Kaikkihan alko siitä, kun ihastuin yhteen poikaan, (käytetään vaikka nimeä Toni) joka on samalla luokalla mun kanssa. (Ollaan nyt kasilla) No koko ajan ne tunteet vaan tuli vahvemmiks ja aina välillä snäpättiin sen Tonin kanssa. No sitte joulukuussa sain tietää et se alko seurustella yhen ysiluokkalaisen kanssa. Kyllähän se aika paljon kävi tunteisiin.

Toni lopetti kokonaan mulle puhumisen, joten mun tunteet sitä kohtaan alko pikkuhiljaa lähteä. Helmikuussa Toni aina sillon tällön lähetti mulle kuvia siitä sen tyttöystävästä, mikä oli vähän outo ja ärsyttävä juttu mut lopulta seki sitte loppu.

Nyt Toni on taas pyytäny mua snäppää moneen kertaan ja aina meillä on tosi hyvät keskustelut ja sitä juttua kyllä riittää. Oon myös nyt avautunut sille mun ahdistuksesta ja se oli tosi ymmärtäväinen. Viime yönä keskustelun aiheena oli nudet, herut yms. En ajatellu vielä siitä oikeen mitään ihmeellistä, kunnes se kerto mulle olevansa "horny" ja haluais vähän apua. Aloin siinä vähän miettimään että mitähän vittua tässä nyt tapahtuu. No sitten se kysy multa kaikkia kysymyksiä, kuten oonko lähettäny nudeja tai muita paljastavampia kuvia. Vastasin niihin kysymyksiin aika rehellisesti. Toni sitte kysy multa millasen kuvan haluaisin siltä. Kysyin, että eikös sulla oo tyttöystävä, johon vastauksena sain "Mitä hänestä?"

En sille mitään kuvia lähettänyt, koska huono omatunto siitä olis tullu. Kuulemma on ennenki saanu muilta tytöiltä kuvia eikä tyttöystävä tiedä asiasta mitään. Nyt sitten ahdistaa se, että tiedän tällasia juttuja, mutta ei oo mun asia kertoa siitä sen tyttöystävälle, kun en sitä tunne.

Pahin ongelma on se, että olisin kyllä halunnut sille niitä kuvia lähettää, koska tunteet alkanu tulla takasin, mut tiedän, etten pystyis elämään jos tiedän että oon antanu jonku pettää toista.

Nyt en saa tätä asiaa pois mun mielestä ja tuntuu tosi pahalta sen tyttöystävän puolesta.