peittoonkäpertynyt18.5.2020 13:39
1/7
Perhe menee lomalle kun oon ite kesätöis

en valita mut valitan. eli mut on pyydetty yhteen paikkaan duuniin. se duuni kestää siis kolme viikkoo ja alkaa heti kesäkuun ekana päivänä. kysyin viel ennen kun lupauduin sinne, äitiltä että onks meil mitää menoo sillon. nii se vaan sano et: no sillon mulla ja isälläs on molemmilla loma, nii oltais jotain voitu tehdä. mutta tottakai sä meet sinne töihin kun sulle on tarjottu :)
olin sillee: aa okkei. ja lähetin pomolle viestin et voin tulla. no tänää äiti tulee sanoo mulle: "minä, sun molemmat siskot ja mun oma sisko lähetään mökkireissulle. ollaan neljä yötä ja tehään kaikkee hauskaa sitten ihan sielä mökillä niin ei tuu ihmiskontakteja. niin aattelin kysyy et onko OK et lähetään vai? jos ei käy sulle niin ei mennä mekään kun ei haluta sulle pahaa mieltä."
olin sillee mun mieles sillee.... VOI VITTU.
ja vastasin: "joo! ei mua haittaa". vastasin noin siks, että en haluu viedä lomaa mun sisaruksilta kokonaan pois. ja tää juttu tuntuu kamalalta mulle koska rakastan olla mun perheen kanssa ja mun toi tätikin on ihan super ihana. mutta joo. mä jään töihin. sanon vaa et vituttaa, mut ei vituta samaan aikaan. periaattees saan rahaa, mutta mulle kans muistot ja aika muiden kaa on tärkeitä.