Poistunut demittäjä28.11.2019 15:45
1/5
Pelottaako teitä teidän ex kumppanit?

Hei! Elikkäs minulla oli tässä tovi sitten keskustelu, jossa käytiin läpi vähän tätä minun edellistä suhdettani. Edellisessä suhteessa seurustelin miehen kanssa, jolla todennäköisesti oli joku persoonnallisuushäiriö tai skitsofrenia. Mies oli todella kontrolloiva ja yhteenmuuton jälkeen ohjasi elämääni siihen suuntaan, että aluksi ei miespuolisia ystäviä, sitten ei niitä ystäviä joista hän ei pitänyt, ei perhetuttuja ja lopulta yritti että kävisin todella vähän/en ollenkaan oman äitini luona.
Hänellä oli todella kieroutunut ymmärrys muista ihmisistä. Jos joku teki jotain väärin häntä kohtaan (ei siis isoja asioita edes) tai kritisoi hän oli valmis heti hylkäämään nämä ihmiset, jopa oman äitinsä, joka halusi pojalle vain apua kun selvästi ei ollut kaikki kunnossa. Kokoajan epäili, että kaikki oli häntä vastaan ja voi luoja se mustasukkaisuus. Epäili jopa 60 vuotiasta läheistä perhetuttuani, että meillä on jotain, koska lähetti minulle ulkomailta kuvan rannalta uikkareissa. (mies on minulle kuin varaisä ja ajattelen hänestä sukulaisena)
Ei tykännyt, että kävin koulua, koska siellä oli poikia. Oli kymmenien riitojen takana että sain mennä edes wanhojen tansseihin, jossa tanssin siis tyttöpuolisen ystäväni kanssa, mutta ei ollut ok, koska ystäväni oli lesbo (minä en ole edes bi). Ongelmana myös oli se, että piiritansseissa välillä vaihdettiin pareja, jossa jouduin kosketuksiin miehien kanssa. Silloin jo omat sukulaiset sanoi, että ei tää hei voi olla normaalia ja mieti nyt itsekkin. Olin silloin jo alkanut pelkäämään silloista poikaystävääni.
Muistan myös tapauksen, jossa puhuin ystävieni kanssa koulussa koulun loputtua ja porukassa ystäväni esitteli uuden tuttavansa. Hän oli siis mies ja lopulta kun odottelin kyytiä jäätiin kahdestaan. Oltiin jo ryhmässä puhuttu aika paljon henkeviä ja sama linja jatkui sitten kahdestaan. Mies avautui omasta homoseksuaalisuudestaan ja hänen vanhempiensa kielteisestä suhtautumisesta. Minä olin avautumassa omasta suhteestani kunnes poikaystäväni marssi meidän väliin. Katsoi poikaa niin kauan vihaisesti esittelyn jälkeen, että poika lähti. Heti alkoi tenttaus että juttelen viissin hänen selän takana useinkin muille miehille kunnes itse puolihuusin, että se justiin kuule avautu omasta homoseksuaalisuudestaan. Mies meni hiljaseksi ja suuttui taas sitten siitä, että huusin hänelle.
Mies ei myöskään halunnut, että sanon yhtään mitään meidän suhteesta kellekkää. Tarkoitti siis riitatilanteita, jossa olisin todella kaivannut ulkopuolista kuuntelijaa niiden sekavuuden takia. Omalle äidille ei saanut kertoa mitään muuta kuin hyvin menee ja samoin psykologille ei saanut kertoa mitään. Pelkäsi vissiin, että molemmat kehottaisi eroamaan.
Lähdin suhteesta, kun tapasin nykyisen mieheni veljeni kautta, joka oli ainoa poikapuolinen minun läheiseni joka sai meille tulla. Kerran veljeni tuli yllättäen kaverinsa kanssa eikä mieheni voinut alkaa julkisesti huutamaan ja häätämään miestä. Se olisi hänen ajatusmaailmassaan ollut liian paljastavaa käytöstä. Usein juuri minun sukulaisilleni esitti kilttiä poikaystävää. Tajusin muutamien käyntien jälkeen ihastuneeni uuteen mieheeni ja rupesi pelottamaan todella paljon. Mitä jos mies (ex) näkee sen ja sekoaa. Lopullinen herätys tuli kun kuristi meidän kissaa seinää vasten niin kauan että raukalta meni useaksi tunniksi kyky maukua. Potki myös meidän kaneja. Silloin tajusin, että ei helvetti se voi noin tehdä ja, että mä olen seuraava. Ei koskaan onneksi ehtinyt lyömään. Yritti kyllä pakottaa puukon kanssa, että viiltäisin hänen kurkkunsa auki, koska aloin puhumaan erosta.
Pelkään siis edelleenkin tämänkaltsaisia ihmisiä, jotka riistää muilta niiden vapauden "rakkauden" nimissä. Tälläisiä ystäviä on myös, jotka tulee mustasukkaisiksi muista ystävistä jne. Pelkään myös poikaystävääni siitä syystä, että jos joskus tulisi tilanne uudestaan missä uusi mies ja eksäni tapaisi. Exä tappaisi oikeasti uuden kumppanini. Käynyt jo päälle ja puhut, että hän on ennenkin laittanut ihmisiä sairaalakuntoon, mutta se ei kuulemma uuden mieheni kohdalla riittäisi. Kaikesta paras on se, että ex mies on työltään VARTIJA. En onneksi ole törmännyt häneen montaa kertaa ja estänyt kaikkialla. Äitini uhkasi myös poliisilla ja siksi ei varmaan vainoa. Pari kertaa kyllä jos ollaan samassa kaupassa on lähtenyt kävelemään perään ja autolla seurannut ja usuttanut omia vähäisiä kavereitaan kyselemään multa kuulumisia meidän suhteesta. Silti pelkään enemmän poikaystäväni puolesta sillä mies kantaa aina puukkoa mukana. Syö myös kaiken maailman hormoneja ja steroideja, sillä halusi olla todella iso ja voimakas pelotellakseen muita. Nautti siitä jos joku poliisi esim puhalluttaessa puhui änkyttäen tai värisi. Ei varmaan tollaset valmisteet ainakaan sitä lempeemmäksi tee. Pelkään myös kun tietää kaikki tärkeät ihmiset minulle, että jos se tekee niille jotain.