Poistunut demittäjä9.11.2019 2:10
1/2
Pelottaa et akne ei lopu ikinä D:

Mulla alko joskus 12-vuotiaana tulla finnejä mut en ainakaan muista et niit ois ollu mitään järkyttävää määrää vielä 13-14-vuotiaanakaan mut sen verran kuitenkin et niitä oli aina naamassa useampi. Sit 14-vuotiaana kesällä (vähän enneku täytin 15) mun naama räjähti ihan kunnolla ja menin lääkäriin lokakuussa ja sain jonkun lääkevoiteen ja antibiootit.

Sit keväällä mun naama oli paremmassa kunnossa (taas semmonen ku joskus 13-vuotiaana) kunnes tuli kesä ja naama taas räjähti ja menin taas elokuussa lääkärii mistä sain taas sitä samaa lääkevoidetta ja vissii jotkut eri antibiootit. No, täl kertaa ne ei pahemmin auttanu joten menin vissiin marraskuussa yksityiselle ihotautilääkärille ja sain e-pillerit (tai en oikein tiedä mitä Vreya on. E-pillereinä ne toimi mut siin selosteessa lukee et ne on pääsiassa aknen hoitoon tarkotettu.)

No, söin niitä sit pari kuukautta kunnes lopetin, koska ne menkkaongelmat oli ihan outoja. Kun alotin nii mul loppu heti ne käynnissä olevat menkat ja koko kuukauden mul oli semmosta pientä tiputtelua ja sit ku oli taukoviikko nii menkat ei meinannu ollenkaan alkaa ja sit ku ne alko nii ne kesti ehkä pari päivää. Sit söin taas niitä sen laatan loppuu ja menkat alko vissii melkein heti taukoviikolla ja eka päivä oli ihan semi normaali mut seuraavana alko kivut (sillon ei ollu melkee ollenkaa kipuja normaalisti, nykyään sitäkin enemmän) ja ihan järkyttävät Niagaramenkat enkä voinu mennä edes kouluun niiden takia ja nukkuminenki oli todella vaikeeta koska sitä verta tuli oikeesti ihan järkyttävästi + jotain ihan järkyttävän isoja limakalvonriekaleita joten päätin et siihen loppuu niiden syöminen (myöhemmin keväällä söin kyl sen vikan laatan ku en tienny ettei e-pillereit saa syödä tollee enkä muista millaset menkat tuli mut enempää en niitä pillereitä hakenu vaik resepti oli vuodeks.)

Se oli vuos 2017 ja sen jälkee en oo lääkärissä käynyt koska ainut vaihtoehto ois Roaccuttan ja se toinen vastaava ja niitä en halua (koska oon aika varma etten saa edes syödä niitä terveydellisistä syistä.) Nykyään mun iho ei ole onneks enää siin järkyttävimmässä kunnossa mut ei todellakaan ole myöskään hyvä. (En enää laske finnejä niinku joskus mut kyl niitä edelleenkin on useampi samaan aikaan.) pahintahan tässä on se et ne ei yleensä ole mitään pieniä ja harmittomia vaan usein semmosia raivostuttavia hormonifinnejä mikä välillä johtuu menkoista (ja sen huomaa et ne oikeesti johtuu menkoist koska pahenee aina tietyis vaiheis kiertoa) mut luulen et joskus ihan vaan stressi on syynä.

Ja oon siis nyt 19 jos jollekki ei oo viel tullu selväks joten taitaa murrosikäkin olla jo takanapäin joten en ymmärrä millon tämä loppuu D: voi olla et jotkut toiset e-pillerit helpottais mutku pelottaa se syöpäriski mikä on muutenkin mulla geenejen takia ja sit se et pelkään et mun ne jotkut arvot on kohol (ainakin mun äiti sano et melkein kaikilla mun suvust ne on koholla, myös mun siskolla. Oiskohan ollu maksa-arvot?)