Azella5.9.2020 19:32
1/2
peliseuraa ?

Elikkä hei ! Ajattelin hakea peliseuraa, sillä aikaisemmat ovat yksitellen jollain tapaa hidastuneet tai kuolleet kokonaan.

Itse olen roolaillut useamman vuoden, jonkinlaisten taukojen kanssa tietyistä syistä, kumminkin takana on myös useampia aktiivisia ropetusvuosia. Eli sanoisin olevani suhteellisen ok oikeinkirjoituksessa ja niin edelleen. Yritän omassa tekstissä aina päätyä siihen, että rivejä olisi vähimmiltään 5, mutta mitä useammin yritän tähdätä samaan rivipituuteen kuin kanssapelaaja. Ikää tässä vaiheessa on kertynyt kohta se 20 vuotta.

Kanssapelaajalta kaipaisin aktiivisuutta, edes pientä kokemusta sekä olisi mukavaa olla suhteellisen samaa ikäluokkaa – muutaman vuoden ikäheitot on okei, mutta olisi mukava olla edes jollain tapaa samalla aaltopituudella, jotta pelaaminen olisi kummallekin mukavaa ja mielekästä.
Itse koitan kirjoitella jokainen päivä, mutta joskus tulee väistämättömiä kiireitä tai suunnitelmia, mutta jos katoan pidemmäksi aikaa koitan aina muistaa ilmoitella miksi en tule vastaamaan – kaipaisin samaa kanssapelaajalta, olisi mukava aina tietää miksi toinen ei vastaile useampaan päivään. Olisi myös mukava, jos loppujen lopuksi saisi ilmoitusta, jos into peliin loppuu ja haluaa lopettaa sen.

Toivoisin roolipelin olevan pitkäaikaista, eikä vain parin viikon pikainen epämääräisyys, joten jonkinlainen omistautuminen olisi varsin mukavaa.

Päätän tässä vielä ilmoittaa, että tällä hetkellä roolailen enimmäkseen vain homoparituksilla, mutta juonen ja genren kanssa taivun aika paljonkin. Itsellä on valmiina muutama juonenpalanen, mutta olisi mukava sopia näistä tarkemmin sitten yhdessä. Sen tosin sanon, että en pidä kirjojen/leffojen hahmoilla roolipelaamisesta, mutta toki niiden juonista voi ottaa vaikutteita.

Ah, aivan, haen peliseuraa siis pääosin discordiin ja sieltä mut löytää nimimerkillä xaecade #2986 .
Jos joku pelailee enimmäkseen sähköpostin puolella, niin kommentoi toki oma s.posti tai muuta vastaavaa – pystyn nimittäin kyllä sinnekin ruveta peliä kasailemaan.