Qualitymonkey11.9.2019 13:30
1/97
Panseksuaalisuus & biseksuaalisuus

https://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/a/77a49688-0fef-441a-9bad-a8871ad08e92

Oikeesti come on ootko tosissas D:

"Se, miten panseksuaali eroaa biseksuaalista on käytännössä se, että panseksuaali ihminen voi tuntea vetoa myös muunsukupuoliseen, sukupuolettomaan tai intersukupuoliseen ihmiseen."

Anteeksi, mutta en vaan MITENKÄÄN käytännössä näe sitä, että miten joku, joka voi ihastua naiseen ja mieheen ei voi sit ihastua muunsukupuoliseen, sukupuolettomaan tai intersukupuoliseen ihmiseen. Anteeksi mut miten vitussa se ero näkyy ulospäin oikeastaan? Ethän sä välttämättä edes tiedä että joku on vaikka intersukupuolinen. Ne voi näyttää ihan vaikka vaan mieheltä tai naiselta myös eikä aina välttämättä niiden joltain sekotukselta. Äääääääh. Tolla logiikalla kukaan ei sit oo biseksuaali. Jumalaut sentään et sä vaan tiedä välttämättä että joku on intersukupuolinen, tai myöskään muunsukupuolinen tai mikään muukaan. Lesbokin voi ihastua ulkoisesti tyttöön muunsukupuoliseen. Eli onko kaikki panseksuaaleja lolololol krääh mitä

Selittäkää. En ymmärrä. Biseksuaalisuutta ei vissiin ole olemassa tämän mukaan. Sitä paitsi panseksuaalisuus-termi on käytännössä keksitty turhaan, koska jotkut järjen jättiläiset ei ilmeisesti tienny että biseksuaalisuuden on sanottu myös kattavan muitakin sukupuolia kuin vain kaksi. Oikeesti selittäkää en pysty ymmärtämään, toi ero on niiiin tekemällä tehty, jotta voi olla uniikki lumihiutale ja saa opettaa muita seksuaalisuudestaan D: