alexina11115.8.2019 16:05
1/10
Pakko avautuu, tarviin neuvoo!!

Öö lol mul on ollu joskus sh oireita ja en ikin kertonu niist kellekkään. Päätin silti ite alkaa tsemppaa ku moni oli huolissaa ja en ollu nii syvällä siinä kaikessa.
Kävin juttelee koulupsykologilla viime marraskuusta toukokuuhun masennuksen takii ja kerroin sille vähä tota sh juttuuki ja sano et tarviin apuu enemmä jos oon ite valmis ottaa sitä vastaa. Sanoin vaa et kaikki on hyvi ja se asia jäi siihe.

Syöminen, kroppa ja paino tietty ahisti kokoajan mut ei sillee et oisin jaksanu tehä mitää kuitenkaa. Lopetin sil psykologil ku alko kesä ja entiiä tuntuu vielki et tarviin apuu ku mun masennus on vaa pahentunu ja oon alkanu taas oksentelee ja pakkoliikkumaan. Yleisesti syöminen ahistaa ja en pysty syömää normaalisti muutenkaan. En oo tosin ollenkaa laihtunu ja muutenki normaalipainonen nii en usko et kukaa ottais tosissaa.

Mitä mun kannattais tehä, ku en tiiä oisko järkee mennä enää sille koulupsykologille ja meijän terkkari on sellanen jolle ei voi pahemmi puhuu mitää :// en oo ees varma haluunko apua ku haluisin olla siinä pisteessä et sen huomaiski musta. Mut siin vaihees se vois olla jo tosi tosi hankalaa ja asiat menis vaa monimutkasimmaks...
oon ihan super ahistunu ja koulunkäynnist ei tuu mitää vaik se alko vast tiistaina. Any ideas et mitä pitäs tehdä??