avokadopuu10.6.2019 16:27
1/38
pakko avautua tästä kaverista ei saatanan persereikä

alko siis seurustelemaan ekaa kertaa vuos sitten. täysin tuntemattoman ihmisen kanssa johon oli törmännyt netissä, ja puolen tunnin näkemisen jälkeen ilmoitti mulle että tämä persereikä on hänen poju-ydensä <3333
ovat nyt olleet vuoden yhdessä, muuttivatkin vasta yhteen.

no tilannehan on siis tämä:
ovat toisissaan kiinni kuin kieli rautakangessa, ikinä ei voi tää mun kaveri tehdä YHTÄÄN SAATANAN MITÄÄN ilman että kysyy luvan tältä persesyylältä. kaverini piti kysyä lupa että saako mennä töihin, ennen ku muuttivat yhteen. piti laittaa kuvat työsopparista ja linkit työnantajien facebook profiileihin, että tämä persesyylä voi päätttää, onko ok paikka, siis sen takia ettei siellä vain sattuis törmäämään kehenkään miespuoleiseen. elämä rajoittui lähinnä tähän mieheen, asuivat siinä vaiheessa vielä monen tunnin päässä toisistaan.
NOH
nykyään tämä kaveri ei pidä mitään vitun yhteyttä muhun. ei siis mitään. kerran kuussa saattaa laittaa snäpin, ei muuta.
no sit olin käymässä siellä päin missä kaverini asuu ja hän kutsui kahville, JOTEN MENIN. olin ehkä tunnin siellä ja aika siellä meni näin: kaverini istui sylikkäin poikaystävänsä kanssa sohvalla ja katsoivat netfiliksiä juoden viiniä, SIIS JOO. minä istuin keittiönpöydän ääressä kiusaantuneena kahvikuppini kanssa yrittäen keskustella. HE kuhertelivat viltin alla siinä sohvalla ja katsoivat jotain saatanan elokuvaa. no sitten siinä ilmaisin että joo kohta on siis mentävä niin kaverini sanoi vain et aa no mikset ollu pidempään? NO VITTU MIKSIKÖHÄN

tuli nyt sitten viikoksi käymään ilman tätä persetakiaistaan porukoillaan, jotka asuu tästä tunnin päässä. en oo moneen kuukauteen sitä nähny, en siis ton kuhertelu-episodin jälkeen.

laittoi siis snäppiä kesämökiltään missä on porukoidensa kanssa. kysyin että jaa, oot kai täälläpäin?? sano vaan että juu tulin viikoksi tänne, aion kyllä vaan olla vanhempieni kanssa ja nähä yhtä toista kaveria JOKA ASUU KOLMEN TUNNIN AJOMATKAN PÄÄSSÄ. oli mennyt tästä ohikin. kysyin että no hei haluuks nähä? VASTAUS: en mä voi ku mun poikaystävä ei oikein tykkää siitä että oon sun kaa. enkä jaksais muutenkaa.
niinku vitttu jaa.

VITTU ETTÄ VITUTTAA JA AHDISTAA. me oltiin ennen ku paita ja perse. oltiin parhaat kaverit ja lapsesta asti tunnettu. ja nyt tää on menny tähän. voisin ampuu itteni. vittu että vituttaa. tiiän et en voi tehä mitään, iteppä on valintansa tehny, mutta vittu että vituttaa. vittuvitttuivittu.