yksinaisenkertainen30.6.2020 20:01
1/4
paino ja sen tuomat ongelmat

Vaikka tämän viestin on tarkotus ollakkin positiivinen, se voi silti triggeröidä joitain ihmisiä. Jos siis kamppailet esim. syömishäiriöstä tai sulla on jotain siihen viittaavaa, voit vaikka kelata suoraan loppuun tai jättää lukematta. Teidän terveyttä ajatellen❤️

En ole vakavasti ylipainonen, mutta en oo mikään hento kevyt keijukainenkaan. 154cm, 63kg ja 15 vuotta. Ei se paino häiritse -kaikkina päivinä. Mutta joskus se häiritsee, ahistus tulee aaltona enkä edes voi kattoo peiliin, joskus (ja vaikka niin pahalta mun omatuntoon sattuukin sanoo niin se joskus on sillon kun nään mua isomman ihmisen) ajattelen etten oo niin paha.

Farkut kiristää, pidätän itkua sovituskopissa ku vaatekoko joka ennen mahtu mun päälle ei enää tunnukkaa istuvan mun päälle ollenkaan.

Joka puolella ihmiset puhuu siitä miten ne on laihtunu nopeesti ja paljon, katon niitte muutosta kateellisena. Katon kateellisena niitä keitten ei tarvia huolehtia mistään painoon liittyvästä.

Tekis mieli työntää lautanen pois ruualla ja jättää syömättä. Ajattelen, että ylimääräset kalorit näkyy heti läskinä jota tuntuu tulevan enemmän ja enemmän jokaisen suupalan jälkeen. En halua sairastua, mutta ku tuntuu että en laihdu mitenkään muuten ku lopettamalla syömisen. On kokeiltu terveelliset ruokavaliot, pätkäpaastot, kaikki treenit laidasta laitaan mutta sen harvan kerran ku saan pidettyä itteni kurissa, ei mitään tunnu tapahtuvan. Toivon että joku antais mulle neuvoja, oikeita vinkkejä jotka auttas

Katon itteäni peilistä. Tuntuu että jos otan mahamakkaroista kiinni, se läski täyttää mun kourat. Selluliitti paistaa pakaroista, ja raskausarvet lantiolla. Ahistaa..

Istun sohvalla ja nappaan sohvatyynyn jolla peitän mun mahan. Ettei kukaan nää. Ettei kukaan saa taas kerran päähänsä kommentoida mun painoa ja sen kans käsikädessä kulkevaa ulkonäköä.

Joskus katon peiliin ja nään että oon kaunis. Mulla on levee lantio ja kapeempi vyötärö, pyöreet ja kivat rinnat, mukavan iso takapuoli. Näytän naiselta. Naiselta jonka kuuluis kantaa oma kroppa ylpeydellä. Mut sit nään taas jonkun joka joko on olevinaan tai tuntuu olevan parempi kun minä ite.
Taas ahistaa, ku ajattelen että jään ehkä yksin koko loppuelämäks, ei kukaan halua tämmöstä.

Rakkaat, haluan kertoa teille sen saman mitä haluaisin että mulle sanotaan. Ootte kauniita, upeita ja täydellisiä ihan sellasina kun ootte. Älkää pelätkö mitään yksin jäämistä, rakkaus ei kato raskausarpia eikä pientä pömppöä, se on 100% normaalia<3

Terveisin: Minä