kampanampa22.5.2017 17:23
1/5
Vuorotyötä tekevät, vuorotyöhön vasta valmistuneet!

Valmistun lähihoitajaksi ensiviikolla. Olen saanut töitä kesäksi tai ainakin nyt kesäkuuksi (jos haluan niin myös loppukesäksi). Kyseessä siis kolmivuorotyö.
Menen siis nyt ensimmäistä kertaa oikeisiin töihin pidemmäksi aikaa (aiempina kesinä vain päässyt seteleillä töihin tietyksi ajaksi).

Tämä ahdistaa minua suunnattomasti. Kolmivuorotyö uuvuttaa todella paljon ja mun sisäinen kello menee heti sekaisin. Työpaikalla on jatkuva kiire ja tiedän että, siellä on pulaa jatkuvasti työvoimasta. Työpäivän jälkeen en jaksa yleensä tehdä muuta kuin vain maata (olen siis kevään aikana tehnyt kyseiseen paikkaan keikkaa).

Olen tietoinen ettei vuorotyö ole minua varten tulevaisuudessa, ja tämä on yksi syistä miksi olen hakenut jatko-opiskelemaan.

Minulla on tämän lisäksi selkäongelmia johon lääkärini olisi antanut saikkua jo aiemmin (kerroin etten tarvitse koska, kouluakaan ei ollut enää jäljellä). Pelottaa miten mun selkä kestää.

Olen nyt siis itse miettinyt että, kysyisin pomoltani sopiiko sopimuksen tekeminen ainoastaan kesäkuun ajaksi. Olenko tyhmä? Kun et ota työtä vastaan kun sitä on? Olenko heikko jos en kykene kolmivuorotyöhön? Miten ilmaisen pomolleni asian?