Vuji27.5.2017 17:08
1/15
Vielä ehdit hakea opiskelemaan japanin kieltä!

Heips!
Koska haku japanin kielen opintoihin FKF:lle on auki 15.6 asti, ajattelin ilmoitellä että kyseinen koulu on olemassa.

Oletko kiinnostunut Japanin kulttuurista ja kielestä? Haluatko opiskella japanin kieltä pääaineenasi?

Fria Kristliga Folkhögskolanissa, Vaasassa, voit opiskella itsellesi kolmen vuoden aikana Japanologian eli Japanin kielen ja kulttuurin kandidaatin tutkinnon. Opiskeluun saa toisen asteen opintotukea (nykyään saman verran kuin korkeakoulussakin) ja kyseisen opintotuen nostaminen ei kuluta korkeakoulun tukikuukausia. Tutkinto sisältää 150-165 opintopisteen verran kieliopintoja ja 22,5 pisteen verran reaaliopintoja. Reaalikursseja ovat mm. "Nyky-Japanin kulttuuri ja yhteiskunta" sekä "Japanilainen populaarikulttuuri, anime ja manga"- kurssit. Koulu järjestää myös opetusta kalligrafiassa ja preppauskursseja Japanin tasokokeisiin eli JLPT- kokeisiin.

Tuntuu että monet eivät tiedä FKF:n olemassaolosta, sillä se ei ole mukana yhteishaussa. Se on kuitenkin hyvä koulu opiskella japanin kieltä, sillä japanin kielen opiskelusta pääaineena on tullut vaikeaa esim. Helsingissä. Huomatkaa että opintoja ei ole pakko tehdä kandiin asti, vaikka se on tietenkin suositeltavaa.

Koulussa on kaiken ikäisiä opiskelijoita, joten jos olet hieman vanhempi hakija, älä sure. Itse hain FKF:lle vasta 22-vuotiaana, ja eräs kaverini on minua kymmenen vuotta vanhempi. :)

Voit lukea lisää kirjoittamastani blogipostista!
http://fujimus.blogspot.fi/2017/05/viela-ehdit-hakea-opiskelemaan-japanin.html

ja koulun sivuilta: http://fkf.fi/uni/