messiaanne28.5.2018 12:18
1/1
Uusi koulu.

Juu, elikkä. Lopetin lukion nyt kakkosvuonna ja ensi lukuvuonna aloitan ammattikoulussa. En sano mikä ala, koska joku kuitenkin bustaisi. Mutta joo. Tämä koulu on samassa kaupungissa kuin vanha lukionikin, mutta en usko että tulen tuntemaan sieltä ketään. Joka tavallaan on helpotus, mutta myös kauhistus.

Syyt miksi se on helpotus: 1. Voin aloittaa puhtaalta pöydältä. 2. Kukaan siellä ei välttämättä ole koskaan aiemmin kuullut olemassaolostani, joten he eivät välttämättä pidä minua aivan luuserina heti ensikättelyssä.

Miksi se olisi kauhistus: 1. On mahdollista, että he kuitenkin tietävät kuka olen, koska ilmeisesti olen monien ihmisten naurun aihe ja siinä tapauksessa kaikki nuo yllä mainitut hyvät puolet nollaantuisivat. 2. Pelkään ihmisiä ja ainoat ystäväni ovat olleet kavereitani minim. 10 vuotta, koska en uskalla enää tutustua väkeen. Se vain ahdistaa aivan älyttömästi ja pääkoppani väittää kovasti että kaikki inhoavat minua. 3. Ryhmä- ja parityöt. 4. Teen jotain noloa ja pilaan mahikseni sosialisoitumisen suhteen.

Minua ahdistaa jo nyt koko kouluun meneminen. Tbh haluan kavereita ja tahdon sosiaalisen elämän. Tunnen usein oloni yksinäiseksi, etenkin nyt kun vanhat kaverit ovat alkaneet hankkia uusia kavereita ja seurustelevat ja kaikkea sitä. En tiedä miksi ihmisille puhuminen on itselleni niin vaikeaa, mutta se vain on. Ajatusmaailmani on usein se, että jos joku ei ensimmäisenä tule minulle puhumaan, minun on turha hakeutua heidän luokseen, koska selvästikään he eivät tahdo minua seuraansa. Saan tilanteen varmaan vain vaikuttamaan pääni sisällä paljon pahemmalta kuin mitä se todellisuudessa on.