Poistunut demittäjä15.6.2018 7:20
1/3
uskallanko vaihtaa koulua

Oon siis käynyt lukiota ekan vuoden, ja no sanotaanko näin että motivaatiota mulla ei oo mihinkään yhtään. Ehkä semmosiin aineisiin mistä tykkään/mis oon hyvä, joita oli vaan musiikki ja kuvis. Mul on kyllä siis monta muutakin "lempiainetta" mutta kun mua ei vaan kiinnosta. Nyt kesälomallekkin jäi tehtäväksi jotain äikän tekstejä, joita en tehny sitten ollenkaa, koska ei kiinnostanut, enkä saa koko äikän kurssia suoritetuksi sitten.
Aloin nyt siis tässä ennen koulun loppua miettimään että jos hakisin graafiseen suunnitteluun kaksoistutkintoon eri paikkakunnalle. Haluisin just semmoseen kouluun missä saa käyttää luovuutta ja toi ala kiinnostaa muutenkin ja tiiän että mulla olis enemmän motia käydä koulua kun saisin oikeesti _tehdä_ asioita, eikä vaan päntätä. Tottakai kävisin sit viel ne aineet mitkä kirjotan, mutta en nää siinä ongelmaa kun ne on yhteensä kuitenkin vaan 5 ainetta, joista oon jo osan kursseista käynyt.
Mutta ongelmana tässä on nyt se että mua kiinnostaa muutkin alat, ja pelottaa et en sit ton kaksarin jälkeen pääsiskään mihkään jatko-opintoihin. Vaikka tuskin pääsisin huonolla lukiotodistuksellakaan. Pelottaa myös muuttaa yksin aivan vieraalle paikkakunnalle.
Osaako kukaan viisas kertoa mitä mun kannattaisi tehdä.
(ja tottakai päätän sitten itse mitä teen, mutta haluaisin kuulla eri näkemyksiä, varsinkin jos on omia kokemuksia tämmösestä)