Aavekuiskaaja19.7.2018 7:46
1/24
Työkaverit puhuu työasioista mulle lomallani?

Otsikko on epäselvä, en osannut muotoilla sitä järkevästi. Mutta siis mulla alkaa viikon päästä kauan odotettu kesäloma. Meillä on parin työkaverin kanssa whatsappryhmä, josssa puhutaan työjuttuja ja myös välillä muita juttuja. Mua suoraan sanottuna ahdistaa ajatus siitä että nää kaks muuta ei ehkä tajua olla puhumatta työjuttuja silloin kun oon lomalla.. Koska en yksinkertaisesti halua tietää mistään mitään, mulla pyörii vapaa-aikana muutenkin työjutut mielessä, niin tarviin tän loman nollaamiseen.

Syy miks epäilen ettei ne osaa olla hiljaa on se, että tällä hetkellä toinen noista on lomalla, ja silti se tuolla keskustelussa miettii asukkaan x asioita.. Itse oon viestitellyt työjutuista vaan ton toisen kanssa joka ei ole lomalla, en siis laita mitään työjuttuja ryhmäkeskusteluun..

Nyt mietin että pitäiskö mun heti lomani alettua sanoa tossa ryhmässä että älkää puhuko työasioita, en halua kuulla, vai odottaa että joku sanoo jotain ja sit todeta et lomalla en noita halua kuulla..? Vai vaan suoraan hiljentää koko ryhmä loman ajaksi?

Silleen rasittavaa kun luulis että on ihan normi ettei työasioista puhuta lomalaiselle, mutta eipä oo yhtäkään lomaa ollut niin etteikö joku ääliö olis päättänyt mulle soittaa tai laittaa viestiä.. Mitä te tekisitte? + keskustelua tai vertaistukea aiheeseen saa kans antaa :)