Elekku_22.7.2017 7:35
1/5
TYK pelottaa

Moneskohan keskustelu mun tekemänä liittyen ens syksyyn, mut mennäänpäs asiaan.

Viime syksynä mä päätin että meen musiikkilukioon sijasta ilmaisutaidon lukioon. Naputtelin sit yhteishaussa ekaks TYKin (Tampereen) ja pääsin sisään. Asun siis tosiaan Tampereelta noin 1000km pohjosessa ja muutto ois kohta eessä. Asunto ja kaikki on siis hankittu.

Ei oo enää kauaa ku koulutki alkaa ja mulla on tullu hirvee pakokauhu. Oon siis aina ollu kiinnostunu musiikista ja taiteista, mut esim. teatteria en oo hirveenä päässy harrastelemaan, mitä nyt ihan vähän jotain koulussa. Ja myöskin esim. tanssi kiinnostaa.

Nyt vaan on jotenki tullu sellanen fiilis et entä jos meninki väärään paikkaan. Entä jos en ookkaan yhtään hyvä ja kaikki jotenki odottaa et oon tosi taiteellinen mut en oikeesti ookkaan, vaikka oon niin luullu. Entä jos mä en sopeudu ollenkaan. Tällä hetkellä en vaan jotenki yhtään osaa kuvitella että kävisin ite sitä koulua, mut oon miettiny et ehkä se vaan johtuu siitä, et oon pitäny tota asiaa mun unelmana tietyllä tavalla niin kauan ja nyt ku mä saavutan sen, niin se kaikki tuntuu niin epätodelliselta. Ehkä mulla vaan pelottaa ihan helvetisti, tää on mulle kuitenki tosi iso muutos omassa elämässä.

Mut silti tiiän et mun on pakko mennä tonne ja kokeilla ja kattoo, koska jos en sitä tee, niin oon niin vihanen itelleni.

Halusin vaan avautua tästä ja jos on joku muu jolla on samanlainen tilanne, pelottaa, jännittää, kaikki tuntuu epätodelliselta, niin kerro toki.