ahseppoxylitol21.3.2018 17:09
1/3
tutkielma apua

Noniin eli me tehään tutkielmaa koulussa, joka on äikän ja ussan yhteisprojekti. Piti valita kirja, lukea se ja sitten pohtia näkökulma. Siitä pitäis sitten tehdä ainakin 6 sivua tutkielmaa ja pohtia eettisesti eri näkökulmista.

Mulla on kirja, joka on siis Linnea Parkkosen 112 vihaan itseäni. Tosi hyvä kirja.

Mutta mä, kuten jokainen muukin meidän koulun ysi, on ihan pihalla tästä koko jutusta. Siis kukaan ei oikeesti tajua paskaakaan tästä koko jutusta ja ihan epäselvät ohjeet muutenkin. Tää on eka kerta ku teen tällasta ja haluaisin jo alkaa kirjottaa, koska tykkään kirjottamisesta ja oon aina saanu aika hyviä arvosanoja esseistä ja muista. Mutta ku se este tässä on se, että ei tiedä mistä alottaa, miten alottaa. Et vähä vaikee tässä nyt sitte kirjotella yhtää mitää.

Jos joku on lukenu tän kyseisen kirjan, nii mitä voisin valita näkökulmaks? Ja muille, joilla on kokemusta tälläsistä tutkielmista, niin mitä ihmettä mun pitää tehä ja mistä alottaa?

Meille ei oo yhtää annettu esim. esimerkkejä ja opet on iteki iha epävarmoja tässä eikä oikeen osaa neuvoa.... meiän koulun kympin oppilaatki (jotka muuten osaa aina kaiken ja saa kaikista kokeista tavallaan 11 ja siis jos mietitte miten 11, niin extratehtävistä) on iha pihalla tästä, että tota jooh...


Apu ois kyllä nyt tarpeen.