SidoMinut2.7.2017 16:27
1/7
Tuittuileva, lapsellinen, ihana paskanjauhaja-työkaveri

Miten tällaiseen nyt sitten pitäisi suhtautua?
Olen tehnyt ko. henkilön kanssa monen monta vuotta töitä yhdessä. On tiedossa, että henkilö on vähän lapsellinen, toisinaan ailahtelevainen yms. mutta pääsääntöisesti yksi mukavimmista ihmisistä jonka kanssa tehdä töitä. Eli silloin kun henkilö on hyvällä tuulella (suurimman osan ajasta),kaikki menee kuin rasvattu.

Viime työviikolla esimies kysyi, että haluanko tehdä ylimääräisenä työnä extraprojektin. Vähän vaativampi, vähän parempi palkka. Muuten ei mitään ihmeellistä. Näitä tulee meille aina silloin tällöin. Jokaisella esimiehellä on omat suosikkityöntekijänsä ja mulla sattui käymään tuuri.

No tästäkös tämä työkaveri vetäisi herneet nokkaansa. Siis yleensä meidän työporukassa, jos jollekin nakitetaan joku extrahomma, ajatukset ovat tyyliin "hei tosi kiva, tekee sullekin hyvää saada vähän vaihtelua".

Tämä mun työkaveri näennäisesti koitti tsempata mutta vitutus vei voiton. Kolmen viimeisen työpäivän aikana ei päälle katsonut, tai jos katsoi, niin säälien / inhoten. Ei moikannut, ei jutellut mitään, ei tullut samaan pöytään syömään. Sitten seuraavana päivänä alkoi paskanjauhaminen ja juorujen levitteleminen ("ei se kyllä hallitse tuota, kyllä joku toinen tekisi paremmin/nopeammin/toisin").

No, ei mua oikeasti kiinnosta toisen tuittuilut. Mutta uusi työviikko on alkamassa, niin miten nyt mun pitäisi suhtautua tähän tyyppiin? Sitä on juoruttu ja puhuttu musta paskaa ympäri työmaata. Siitä en tykkää.
Töitä pitäisi kuitenkin taas tehdä yhdessä niinkuin ennenkin.