RuskaH30.3.2018 12:24
1/25
(Toivon mukaan) tulevien yliopistolaisten rinki

Täällä varmasti pyörii monen monta tänä keväänä korkeakouluihin hakevaa nuorta, joten antakaapa nyt kuulua itsestänne! Kertokaa lyhyesti keitä olette, mille alalle ja mihin yliopistoon haette, onko tiedossa pääsykokeita, millaista asumista ootte suunnitellet jne :)

Täällä kirjoittaa 19-vuotias nuori, joka haki ykkösenä Tampereen teknilliseen yliopistoon DI-opettajakoulutukseen. Mulla on ärsyttävästi ihan fifty-fifty että pääsenkö alkupisteillä vai joudunko pääsykokeisiin, ja sen saa luonnollisesti tietää neljä päivää ennen pääsykokeita... Onko muilla vastaavaa tilannetta?
Kakkoseksi pistin Jyväskylän fysiikan, se on ihan varma takaportti koska pääsen sisään yo-papereilla ihan varmasti. Sieltäkin voi tulla aineenopettajaksi, mutta diplomi-insinööriksi ei.

Olisi ihan kultaa päästä asumaan yksiöön, mutta jos Tampereelle päädyn niin ei se taida onnistua ainakaan ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. Luvassa on siis soluasumista. Haaveilen myös siitä, että löytäisin jostakin kämppiksen, johon voisi vähän tutustua etukäteen ja varmistua siitä että kämppiksellä on suunnilleen samat elintavat kuin mulla. Solukaverithan tulee ihan sikoina säkissä. Onko vinkkejä, mistä vois löytää halukkaita kämpänjakajia?

Nyt sitten, sana on vapaa :P Jaetaan ajatuksia tulevasta opiskeluelämästä!