budapest3.6.2017 15:07
1/27
Syksyn yo-kirjoitukset!

Hei, kaipailisin vertaistukea tulevaa kesää varten jo kirjoittaneilta tai esimerkiksin tulevana syksynä kirjoittavilta. Tiedän, että Demissä pyörii tuhansia yo-aiheisia keskusteluja, mutta kaipaan silti lisää tietoa, tukea ja turvaa.

Niinpä haluaisin siis vielä kerran kuulla teiltä jo kirjoittaneilta esimerkiksi vinkkejä siihen, milloin kesällä kannattaa alkaa lukea? Onko kesäkuussa liian aikaista aloittaa? Haluaisin myös kuulla superhyviä opiskeluvinkkejä (käsitekarttojen ja esimerkiksi ruotsalaisten sarjojen katsomisen lisäksi).

Olisin myös kiinnostunut kuulemaan teiltä, jotka myös kirjottavat vaikkapa ensimmäistä kertaa syksyllä, että minkälaisia suunnitelmia teillä on opiskelun varalle (kesäksi), mitä kirjoitatte, mitkä ovat tavoitteenne ja esimerkiksi minkälaisia arvosanoja teillä on tullut kursseista.

Itse ilmoittauduin syksyllä kirjoittamaan terveystiedon ja ruotsin. Ruotsin kurssien keskiarvoni on 7, joten jonkin verran työtä on tehtävä, jotta saisin yo-kirjoituksista arvosanaksi C-M. Terveystiedon kurssieni keskiarvo on 10 ja tätä ainetta olen kyllä valmis ja innoissani opiskelemaan. Tavoitteenani olisi E-L.

Kiitos jo etukäteen kaikista vastauksista!