Minävaan0101114.3.2018 20:25
1/6
Sittenkin liikaa kursseja

Ärgh menee ikä ja terveys kurssivalintoja tehdessä. Tehdään siis 2. vuoden alustavat valinnat itsenäisesti wilman kautta, joiden perusteella myöhemmin keväällä julkaistaan kurssitarjotin. Ajattelin vähän aikaa sitten että "eipä tässä ihmeempiä, kursseja tulee just sopivasti" Nyt oon alkanu miettii että haluaisin jatkaa vielä fysiikkaa ja valinnaista kieltä, joista tulee ensi vuodelle yhteensä jo 7 kurssia (pitää ottaa 4 kurssia fysiikkaa ensi vuodelle, sillä tälle vuodelle on vain FY01) Lukioni sattuu olemaan vajaan 300 oppilaan lukio, joten kurssien kanssa säätäminen tuskin jää tähän. Veikkaan että tuon kielen kanssa voi tulla vielä ongelma, sillä ekoilla kurseillakin jäseniä 5-8 ja pahasti pelkään että kaikki ei aio jatkaa pidemmälle... Tällä hetkellä valintojen mukaan wilma näyttää, että ensi vuodelle tulis 34 kurssia ja vielä pitäs saada ne 4 fysiikkaa mahdutettua... tää on yks työmaa.

Hieman ärsyttää, että pitäs jo nyt tietää mitä tulee joskus kirjoittamaan, sillä mieluummin käy kaikki mielenkiintoset kurssit ja semmoset mitä SAATTAA tarvita. Mieli ehtii kuitenkin muuttua vielä moneen kertaan, joten sitten ärsyttää jos ei oo kurssit käytynä ja unelma-ammatti menee ohi.

Saatiin tosiaan tämmänen lista missä näkyy suositeltu kurssien suoritusjärjestys. 3,5v lukion venyttäminen ei oikein kuulosta vaihtoehdolta enkä haluais ihan asuakkaan siellä koululla...