pienityynyliina3.4.2018 8:09
1/8
Sittenkin kakkosvaihtoehtoon?

Kyselen nyt täällä kun meidän koulun opo on vähän vaikeesti tavoiteltavissa ja muuteskin vähän höpö. Eli oon nyt hetken jo miettinyt että laitoin korkeakoulujen yhteishaussa ykköspaikalle väärän koulun ja haluaisin sittenkin tähän kakkosvaihtoehtoon. Kyse on siis ihan eri aloistakin. Laitoin myös kolmannen vaihtoehdon joka ei kiinnosta erityisen paljon.

Jos ymmärsin oikein sen mitä luin opintopolusta menen automaattisesti ykkösvaihtoehtoon jos mut sinne hyväksytään ja vastaanotan paikan, eli en voi olla vastaanottamatta ykköstoivetta mutta silti vastaanottaa kakkostoivetta jos pääsisin molempiin.

Mitkä on mun vaihtoehdot ja miten tää vaikuttaa mun mahdollisuuksiin päästä tähän kakkosvaihtoehtoon? Tähän asti mulle on tullut nää vaihtoehdot mieleen:

1. Menen 1. ja 2. toiveiden pääsykokeisiin (jos mut siis kutsutaan ensimmäisiin) mutta en yritä ykköspaikan kokeessa etten varmasti saa paikkaa (:D)

2. En edes mene ykköstoiveen kokeisiin, vaan kakkoseen ja kolmoseen (työmarkkinatuen takia)

Aijon jokatapuksessa lukea ihan täysillä nyt tonne kakkosvaihtoehtoon kun se tuntuu oikealta, pelkään vaan että kusen tän homman vielä pahemmin.

Kiitos jo vastauksista ja anteeksi pitkästä ja sekavasta tekstistä!