honeyhattivatti16.3.2018 18:49
1/8
Sairaanhoitaja opiskelijat! (Kokemuksia harkoista)

Hellou!

Tulkaa jakamaan kokemuksia harkoistanne! Mua kiinnostaa kuulla :)

Itsellä menossa ihan ensimmäinen harjoittelu ja jännittää vieläkin. Into oppia on kova, mutta lannistaa se tulvivan tiedon määrä ja olo, ettei ikinä opi.

Haluaisin oppia kovasti iv hommat, mutta tunnen itseni hölmöksi niiden kanssa. Kädentaidoissa koen olevani "hieman" kömpelö ja hidas. Tuntuu, että ohjaajia turhauttaa kun en välttämättä heti osaa ottaa oikeaa otetta tms.
Tiedostan, että ainakin omalla kohdalla tulen tarvimaan toistoja paljon. Muutenkin haluaisin enemmän ymmärtää iv hoidosta. En oikein osaa asettaa järkeviä kysymyksiä ja välillä ujostuttaa kysyä tyhmäksi leimaamisen pelossa...

Letkuttaminen sentään tuntuu suhteellisen helpolta, mutta korkkien yms vaihdot ja aseptinen työskentely ja niiden vaiheet ovat vielä hukassa.. Haluaisin kovasti kerrata näitä ihan kotona ajatustyönä, mutta kaikkeen en ole löytänyt videoita. Oisko kellään vinkkejä?

Tunteet vaihtelee siis laidasta laitaan. Lääkärin kierroilla pitäis osata poimia ne oleellisimmat asiat, mutta tuntuu, että välillä ne vaan jotenki sujahtaa ohi tai en ole ymmärtänyt jotain..

Välillä hiipii pelko, että olenko oikeasti vain liian tyhmä sairaanhoitajaksi. Tahti on kova, pitää muistaa paljon asioita, eikä vain muistaa vain myös omaksua ja osata kertoa oikeita asioita oikeille ihmisille yms.

Huomaan jo nyt paljon heikkouksia itsessäni. Muilla samanlaisia tunteita? Vai onko täällä niitä, joille asiat on ollu helppoja hetkessä D:

En sais verrata itseäni muihin, mutta haluan tietää ja ehkä saada vertaistukeakin.