pazkacola10.3.2018 14:34
1/12
Sain kesätyön, mutta onnea varjostaa pelko.

Onnistuin nappaamaan ensimmäisen OIKEAN, vastuullisen kesätyöni. Onneani kuitenkin varjostaa järjetön pelko mokaamisesta. Jännitän jo työhön menoa niin paljon, että eka viikko on pelkkää sähläystä, ja kun jännitän sitä mokailua niin ai että mikä kierre muodostuu. :)
Oon ollut töissä ainoastaan ravintolassa ja kaupassa hyllyttelemässä sekä hiukan kassalla, ja jo noissa töissä jännitin välillä niin paljon että oli tippa linssissä. Sain kuulla pelkkää valitusta ja moitteita, vaikka tein parhaani ja kuumottelin paskat housussa joka ikistä pientäkin mokaa.

En kyllä saanut ihan kunnon perehdytystä, nyt on sentään pienimuotoinen perehdytys luvattu. Silti pelkään sitä painajaismaista tilannetta, että jokin asia ei toimi ja sitten mulle näytetään vaan että paina tästä, tosta ja tuosta ja sitten näppäile 38qeuidfhjaoijS. Näin kävi viime työssä ja sitten huudettiin kun en tajunnut epäselvästä ohjeistuksesta, ja työ oli oikeasti helppoa ja siellä oli alaikäisiäkin. Vertaistukea, muita jännittäjiä? :( ja en mielellään kuulisi kommentteja että mitäs menit työn vastaanottamaan, tämä oli pikkupaikkakunnalla oikeastaan ainoa mahdollisuuteni.