Kinney10.5.2018 9:33
1/56
Psykalle 2018 #2

[quote=Qawawa]Sain tehtyä kaikki muut paitsi sen 1.2 tehtävän jonka jätin kokonaan tekemättä. Se oli se ei-ensimmäinen tehtävä vaan se seuraava jossa oli jotain vuosilukujuttuja sun muita.

Nyt sitten alko pelottaa että mitäs jos se 1.2 tehtävä on niin monelta jääny tekemättä että ne muuttaa sen kokeen painotuksia sen takia siihen suuntaan että se alustavasti 10% tehtävä onkin loppuarvostelussa arvokkaampi... Enkä tietenkään tosiaan niistä muistakaan tehtävistä tiedä ovatko ne kuinka suurelta osin oikein (ihan varmasti osa väärin) mutta jonkin ratkaisun sain laitettua joka kohtaan.[/quote]

Multa taas jäi logiikka ja kakkosesta kaikki muu paitsi eka tekemättä. Tiesin että ajankäyttö on todella tärkeetä mutta silti onnistuin olemaan noin hidas :( Tarkistelin vissiin liikaa että varmasti menee lasku ja ymmärrys oikein, huoh. No, jos nyt en pääse niin ens vuonna sitten vähemmän varmistelua ja artikkelikysymysten miettimistä... Menikö sullakin muuten siihen logiikkaan jotain 45 min-tunti? Tällästä oon kuullut.

En oo varma voiko ne kauheesti muuttaa noita painotuksia kun siellä lukee että ne on suuntaa-antavia, oisko esimerkiks muutos tyyliin 10 % -> 20 % enää sellanen että 10 % vois kutsua suuntaa-antavaksi? Musta ei.