oudokki30.5.2017 16:14
1/2
Polkuopinnot

Haluaisin kuulla kokemuksia polkuopintoja suorittaneilta, ja lisäksi ihan yleisellä tasolla enemmän infoa siitä miten se käytöännössä toimii. Amkkien sivuilla melko suppeasti tietoa mielestäni koko asiasta.
Onko polkuopiskelu käytännössä samanlaista kuin jo koulussa sisällä olevilla? Pystynkö valitsemaan mitä haluan käydä avoimen kautta, onko pakko käydä vuodessa ne 60op? Onko mahdollista tehdä töitä opiskelun ohella?

Mulle siis yleisesti ammattikorkeassa opiskelu on täysin vierasta, ja nyt kiinnostais opiskella avoimen kautta jotain ens vuonna kun taas tulee välivuosi..joten kaikki asiaan liittyvät jutut tervetulleita.

Haluaisin siis välivuotena tehdä jotain muutakin kuin töitä, joten siksi polkuopinnot kiinnostaa. Sen takia haluaisinkin että opintoja voisi suorittaa työn ohella omaan tahtiin. Itsellä ei toistaiseksi ainakaan ole tavoitteena erillishaun kautta sisäänpääsy eikä 60 opintopisteen suorittaminen, vaan opiskelu pitkästä aikaa ihan mielenkiinnon vuoksi ja tietysti lähinnä se varmistaisi myös sen että kyseinen ala on itselle oikea. En haluaisi hirveää stressiä tässä vaiheessa ottaa hartioilleni opiskelusta. Onko tällä mentaliteetillä meneminen edes kannattavaa, tai onko miten mahdollista valita opintojen suoritustahtia??