Merenjumala3.5.2017 15:42
1/8
Pienissä kylissä opiskelu

Oon siis itse asunut koko elämäni kylässä, jossa kaikki tuntee toisensa ja suoraan sanoen mulla menee hermot täällä. Täällä kuitenkin on ihan hyvä lukio, jonne pääsee varmasti ja mun vanhemmat on sitä mieltä, että voin kyllä lähteä muualle, jos ei tässä lukiossa oo sitä, mitä haluan.

Ja mä haluan muualle. Haluan pois täältä, mutta haluisin sosiaalialalle lukion kautta, joka on mahdollista täällä. Tässä vaiheessa kuulostan itsestäkin kiittämättömältä kakaralta, joka ei ajattele taloudellisia menoja, mutta kuitenkin..

Olen kiinnostunut taiteista. Kuvataiteista ja erityisesti kirjoittamisesta ja satuin löytämään Oriveden kirjoittajalukion(?) ja lueskeltuani sitä tajusin, et se olis suurinpiirtein täydellinen paikka. Asuntola, kirjoitusta, kuulemma hyvä(?????) No kuitenkin... Orivesi on sitten suurinpiirtein saman kokoinen paikka missä asun nytten :))))))))

Haluaisin isompiin kaupunkeihin. Kaipaan ihmisiä ympärilleni ja tunnetta kun-et-tunne-kaikkia... Tiedättekö te ihmiset mitään hyviä ehdotuksia? Kokemuksia teidän osaltanne? Mitäään? :D