bestofthebest15.7.2017 21:34
1/11
Pieni pelko persuuksissa (puhelinmyynti)

Sain tässä siis vasta tiedon, että pääsisin puhelinmyyntihommiin elokuussa. Työsopimus on allekirjoittamista vaille valmis, mutta tässä justiinsa lehtijutun, jossa poika oli lähtenyt samankaltaisiin hommiin, mutta kun hänellä ei ollut heti alkanut työ luistamaan, hänet oli irtisanottu kuukauden sisällä ja hänelle oli maksettu vain 150euron provisiopalkka eikä luvattua 1200euron takuupalkkaa ollenkaan.
Omassa työsopimuksessa lukee pohjapalkka, takuupalkka ja provisioista sen verran, että ne määräytyy jonkun provikkamallin mukaisesti, mutta tästä mallista ei ole muuta tietoa. Sopimuksessa lukee myös, ettei siihen sovelleta minkäänlaista työehtosopimusta. Alkoi epäilyttämään ihan hirveästi nyt, tarkoituksena olisi soittaa sinne työpaikalle ja vähän varmistella ennen allekirjoittamista, että pitääkö siitä palkasta nyt olla oikeasti hädissään ja onko työn jatkuvuus miten epävarmaa, jos se ei lähde heti luistamaan.
Please help, onko teillä kokemuksia samankaltaisista töistä? Mitä kannattaa kysellä kun työpaikalle soitan? Pitää varmaan alkaa suunnitella johonkin työntekijäliittoon liittymistä, että jos käy köpelösti niin ei ehkä ihan jää tyhjän päälle D: