_Emmmi5.7.2017 20:05
1/16
Oon nyt nolo ja kyselen lukiosta

Oon siis syksyllä menossa lukioon ja mulla on tämmönen ongelma että en oo ottanu yhtään mistään selvää. En oikeestaan ees tiiä miten pääsen sinne rakennukseen sisälle tai että minne pitää mennä :DD Ja siis ite oon just tämmöne et oon tottunu näis koulujutuis aina kyseleen vanhemmilta sisaruksilta, mutta nyt oon ensimmäine joka menee lukioo nii ei nekää oikee osaa auttaa.
Mutta siis toivon että tääl olis lukion käyneitä/siel olevia ihmisiä. Mul on ihan semisti kysymyksiä lukioo liittye jote ois tosi jees jos vastaisitte ees osaa.

Eli siis, ehkä eniten mietin tätä että onko yläaste ja lukio oikeesti niin erilaista ku väitetää. Oon siis lukenu näit demikeskusteluita lukioo liittye aikasemmiki ja tuntuu et niisä kaikki on sillee et omg suunniltee mun koko elämä muuttu lukion ansiosta. Itestä kuitenki tuntuu vähä et ei niil voi olla niin isoa eroa, vaikka lukiossa saaki paljo enemmän vastuuta ja siel kuuluu olla sillee kypsempi. Mut te sen tiiätte jote miten on, muuttuuko se elämä kui paljo? Aloittekste esim juomaa tai tuliko teistä sosiaalisempia/hiljasempia tai yksinäisempiä?
Ja siis tämmösenä nolona pikkutyttönä oon kans miettiny et tarviiko lukiossa jotai tarvikkeita mitä yläasteel ei tarvi/ei oo tarvinnu ite hommaa. Meinaan siis sitä että ysillä penaalis on vaikka kynä kumi tussi niin pitääkö lukioo mennes hommaa jotai niitte lisäks mikä olis tosi tarpeelline. Laskin vissii pitää hommaa itte mut siitä varmaa tulee jotku ohjeet koululta? näi oon ite ainaki ymmärtäny sen.

Ja öö jos teillä on sit viel jotai muutaki mitä kannattaa muistaa nii heittäkää vaa kunnon tietopakkaus, uskon (tai lol ainaki toivon) etten oo ainoo lukioo menijä joka ei tiiä vittuukaa yhtää mistää :DD Ja voitte samaa syssyy vaik muistella vähä teijä lukioaikoi ja kertoo vaik noloimman tai päleimmän jutun mitä teittä.

ps uskokaa tai älkää en olis viel pari h sitte uskonu et tuun oikeesti tekeen tän keskustelun mut selasin noit vanhoi demin lukiokeskusteluja ja ne oli just semmosta "hei kyl sä pärjäät oo vaa rauhas!!11" jotka ei iha auttanu mua haha. Ja vaik tää teksti ehkä kuulostaa silt et oon iha paniikis ja tyylii itken koska lukio stressaa ny jo, nii ei mul oikeesti oo viel ees stressii tai mitää muitakaa tunteita oikeestaa lukioo liittye. Elän tämmösessä onnellisessa epätietoisuuen kuplassa niin ei hirveenä viel vituta ko ei tiiä mitä tulee käymää :DD