käärmeenripuli22.7.2017 13:22
1/15
Oon niin huono töissä, ei jaksa

Otsikko kertoikin kaiken. :D teen parhaani, paiskin töitä (kaupassa siis) niska vääränä, mutta saan vain huonoa palautetta. Toissapäivänä toinen työntekijä sanoi kasvotusten ihan suoraan että olen vaan liian hidas ja että paremmin pärjäisivät ilman mua. Lähdin itku silmässä kotiin, koska olin oikeasti tehnyt niin kovasti töitä että en pitänyt edes taukoa. Eilen sain huudot IHAN puhtaasta vahingosta, eli väärä tuote oli mennyt väärään hyllyyn. Eiköhän sellaisia kiireessä satu kaikille.

Sitten kysyin aika olennaisen kysymyksen pomolta, niin hän nauroi ja sanoi: "kuule käärmeeneripuli, eiköhän sun pitäis tää jo tietää." Sitten tein toisenkin ihan pikku mokan, jolla ei olis pitäny olla mihinkään vaikutusta. Ainoastaan siitä oli mulle itselleni haittaa koska se vei ehkä minuutin työaikaani (eli tein turhan työtehtävän). :D Niin pomo kysyi että oonko mä jossain aineissa töissä kun teit asian x.

Ensinnäkään kukaan ei ollut kertonut että sitä ei olis tarvinnu tehdä, ja toiseksi toisetkin työntekijät taivastelivat että nytpä olit tyhmä.
Mä en vaan tajuu, teen parhaani mut se ei riitä. Jos mä vielä nopeuttaisin tahtia, niin kaikki tuotteet hajoaisi, menisi vääriin hyllyihin ja antaisin väärät vaihtorahat. Voin vaan kuvitella miten paska työtodistus tulee.