Elekku_10.6.2017 11:42
1/2
Nyt tarvittais asunto- ja solukokemuksia Tampereelta

Hellou en tiiä onko ihan oikee alue, mutta menköös. Tilanne on nyt se et alle viikon päästä tulee tulokset, et pääsinkö sinne kouluihin, mihin hain. Oon siis hakenu ekana TYK:iin ja sit Tamluun, niitten jälkeen pari muuta koulua, mutta Tampereelle olis kuitenkin tarkotus päästä. Asun tosi kaukana sieltä, joten asunto ois sitten hankinnan alla.

Ensisijasesti aattelin hakea TOAS:in kautta, sekä soluihin, että yksiöihin, mutta yksiöihin varmasti aika hankalaa päästä, budjettikaan ei hypi sinne neljän sadan puolelle nimittäin.

Haluisin nyt siis kuulla vähän kokemuksii soluista, onko ne niin kamalia, mitä aina kuulee ja kuinka hyvin Tampereella ees pääsee TOAS:in kautta asuntoihin. Ite haluisin kyllä mieluummin yksiöön, koska tuntuis niin paljon helpommalta, mutta onko se aivan mahdotonta TOAS:in kautta?

Nyt saa heittää kaikenlaisia ehdotuksia, myös muista tavoista saada asuntoja (mielellään niitä suht. halpoja yksiöitä). Ja sen verran vielä sanon, et mun on mahdollista päästä aluksi joksikin aikaa tädille ja sen miehelle asumaan Nokialle, mutta oma kämppä ois tietenkin paras. Oon myös harkinnut sitä, että menis aluks johonkin (solu, tädille tms.) ja sitten jos sais kaverin, niin muuttais vaikka sen kanssa kaksioon tms. Nyt vaan ideoita ja kokemuksia tulemaan :)