honeyhattivatti25.4.2018 18:35
1/11
Miten voisin kehittää tätä piirrettä? D:

Harjoittelu meni hyvin (läpi) ja saavutin tavoitteeni.

Mutta mulla on ongelma luonteessa sekä itsetunnossa. Oon ehkä muita opiskelijoita hiljaisempi ja monesti joku toinen kerkee vastaamaan ennen mua ku oon myös epävarma, vaikka tietäisin/osaisin...

Ärsyttää ihan oikeasti välillä nämä suupaltit, koska tunnen oloni jyrätyksi. Esimerkkinä kun olen harkitseva ja haluan selvittää asioita tarkasti ennenkuin toimin: pohdin asiaa x ääneen. Sitten joku suupaltti pyytää ohjaajaa ja alkaa kysymään kyseistä asiaa minun puolestani. Tämäkin luo sellaisen kuvan minusta ohjaajalle, että en itse ole asiaa pohtinut tms.

Noh sain palautteeksi/kehitettäväksi kohteeksi: harjoittele enemmän omien ajatustesi ja tietämyksen esille tuottamista eli ääneen puhumista.


Ääh, jotenkin tunnen tosi paljon huonommuutta.
Ja mietin asiat valmiiksi ennenkuin toimin ja se näkyy toiminnassani? Onko tämä huono asia D:

Mulle ei oo aikasemmissa harjoitteluissa tullut oikeestaan tämmöistä palautetta. Oon ehkä ollut itsevarmempi silloin tms. Tosin silloin ei ollut näin vaativaa harjoitteluissa.

Toisaalta ihmettelen ehkä vähän tuota palautetta, koska pohdin asioita myös ääneen. Ehkä enemmän juuri silloin kun ohjaaja ei ole paikalla ( ehkä häpeän jotain?)
kysyn/varmistan tottakai jos en osaa, mutta välillä tuntui että ohjaajan huomio keskittyi enemmän suupaltti opiskelijoihin, vaikka itse yhtälailla kysyin apua. Ehkä mua ei sitten kuultu jos sanoin niin hiljaisella äänensävyllä...

Eikai tuo ole vaikea kehittämisen kohde, mutta jollain tavalla itsetuntoni kolhiutuu siitä, kun osittain se liittyy luonteeseeni.

Olen kateellinen kun osalle suupaltille ei tullut enää mitään kehittämis palautetta... Ja huomasin, että nämä hiljaisemmatkin osasivat jotenkin mua paremmin esittää äänekkäämpiä jne.

En tiedä mistä tämä epävarmuus kumpusi näin pahasti. :( Mutta sain hyvää palautetta siitä, että varmuus on lisääntynyt jne.

Ehkä olen sitten huono kommunikoimaan?
Kertokaa hyviä vinkkejä seuraavaa harjoittelua varten! En halua olla se ujo, epävarma ja hiljainen...