WaterNoseAnimal8.7.2018 17:34
1/6
Miten jaksaa kesätyön loppuun

En tiedä oonko vaan niin pullamössö kun kaikki työ mitä oon tehnyt on aivan vastenmielistä. Mulla on 5kk määräaikainen sopimus kesätöissä, otan käytännössä 40h viikossa verikokeita. Nyt ois vielä 8 viikkoa jäljellä ja mä en vaan jaksa.

Alusta asti työ on tuntunut hirveän raskaalta ja olo vaan pahenee koko ajan. En todellakaan ole sosiaalinen ihminen, joten uusi ihminen vajaa 5 minuutin välein kuormittaa henkisesti. En muista viimeisestä 3kk oikeastaan mitään, enkä lopulta ole mitään tehnytkään. Työpäivän jälkeen olo on tyhjä ja väsynyt, en jaksa avata edes televisiota vaan makaan sohvalla ja tuijotan seiniä. Untakaan ei tietenkään saa vaikka väsyttää. Yleensä siinä 21 aikaan alkaa olo helpottaa sen verran että jaksan tehdä ruokaa, mutta 5 herätyksen takia tuolloin pitäisi olla jo nukkumassa. Ihan kuin olisin unessa koko päivän, en pysty ajattelemaan mitään koska on vaan niin uupunut.

Pahimpia on aamut, jolloin tulee käytännössä työmatka vaan itkettyä ja harkittua itsemurhaa. Lasken minuutteja siihen et tää loppuu. En oikeesti tiedä miten jaksan tän kesän loppuun. Yritän vklp keksiä jotain vastapainoksi työlle mutten jaksa tehdä mitään enkä ajatella.

Ainut hyvä puoli tästä on et oon kohottanut kuntoa käymällä aina töiden jälkeen juoksulenkillä. Menee lenkki nopeasti kun ei ole henkisesti läsnä vaan 10min välein vaan havahtuu siihen et niin joo oon lenkillä ja sit alkaa taas sumu. Käyn fyysisesti muutenkin koko ajan ylikierroksilla, sydän hakkaa kauheeta vauhtia ja hengitys on hankalaa ja tiheää sillonkin, kun ei tietoisesti ahdista.

Mitään ideoita miten kestää tää vielä loppuun? 40 päivää tuntuu aivan liian pitkältä