sala18.4.2018 23:25
1/6
Mitä tekisitte mun tilanteessa (irtisanoutuminen)

Oon siis ollut töissä paikassa x nyt puolisen vuotta vakutuisessa osa-aikaisessa työsuhteessa. Noin kuukaus sit isoveli ehdotti että hakisin samaan paikkaan y töihin missä hänkin on (eri tehtäviin). Työssä y on parempi palkkaus, ja voisin tehdä lähes täyttä työviikkoa, toisin kuin nykyisessä työssäni x. Lisäksi etenemismahdollisuudet olisivat uudessa työssä y paljon monipuolisempia ja se olisi helpompaa.


Noh, menin, hain ja sain sen paikan y. Ainut mutta on, että kehtaanko irtisanoutua työstä x, kun työnantaja on käyttänyt juuri paljon rahaa koulutuksiini, ja minun tehtäväni on sovitusti perehdyttää uusi työntekijä kohta äitiyslomalle jäävän tilalle. Eli jos nyt irtisaunoutuisin, haistattaisin käytännössä työnantajalle, koska hän joutuisi etsimään kaksi työntekijää yhden sijasta, ja perehdyttäjää uusille ei hänen lisäkseen käytännössä enää olisi.

Jos järjellä mietin niin tottakai otan uuden paikan vastaan, mutta kysynkin nyt mielipiteitä mitä itse tekisitte😁 Omatunto soimaa jo valmiiks mut enemmän varmaan harmittaa jos en ottaisi sitä uutta paikkaa.