katari12.6.2018 17:18
1/8
Mitä teen kun en pääse kouluun

Hain nyt toista kertaa haluamalleni alalle yliopistoon eli yksi välivuosi ois jo takana ja vaikka lopulliset tulokset ei oo vielä tullu niin tiiän että pääsin lähelle mutta en kouluun asti. Pääsin kuitenkin amkiin periaatteessa samalle alalle, mutta se ei oo mulle yhtä mieluinen kuin yliopisto. En tosin tiiä onko suurin syy tähän se että ärsyttäis luovuttaa kun oon päättänyt sinne yliopistoon päästä mutta anyway ei tunnu sataprosenttisen oikeelta tuo amk :D

En nyt tiiä pitäiskö mun kuitenkin mennä sinne amkiin kun ei oo kyse siitä että menisin opiskelemaan alaa joka ei kiinnosta, päinvastoin. Toki voisin silti hakea vielä sinne yliopistoon taas keväällä, siinä vaan menisi ensikertalaisuus, mutta onko sillä oikeasti mitään käytännön merkitystä? Yksi vaihtoehto on myös avoin yliopisto, mutta en tiedä miten se on rahallisesti mahdollista kun töille ei olisi niin paljon aikaa ja haluaisin asua omillaan.

Auttakaa mitä teen pitäiskö mun vaan antaa periksi kun kuitenkin saan joka tapauksessa opiskella sitä mitä haluan :D ja sori avautuminen kertokaa mitä teette tai ootte tehny välivuotena, varsinkin toisella.