materialismi22.5.2017 14:30
1/3
Miesvaltaisilla työpaikoilla olleet

Onks kellekkään teistä lievästi sanottuna vittuiltu teidän sukupuolen takia työpaikoilla? (esimerkiks just miesvaltasilla sellasilla, siellä se tuntuu olevan yleisempää jos satut vaikka oleen nainen)

Ite olin jokunen aika sit harjottelus pienes tukkufirmas jossa olin talon ainoo tyttö. Opiskelualastani huolimatta mulla oletettiin olevan erityisen hyvä visuaalinen silmä "kun ei meillä äijillä taida riittää taidat tommoseen" ja pistettiin tekemään enemmän siihen liittyviä hommia. Mun kanssa oli harjottelemas myös pari samanikästä poikaa, joilta toiselta suju tosi hyvin mm. mainosten teko jne.
Kun paljastukin etten ole sellanen tyypillinen "luovan ja kekseliään mielen" omaava tyttö jolta hoituis visuaalinen puoli helposti, niin sain kuittailua, miten se toinen harjottelipoika pysty oleen paljon näppärämpi kuvankäsittelyohjelmien kanssa toisin ku minä

Must tuntuu et aina tytöistä oletetaan et kaikki ne ois mestareita luovuutta vaativis tehtävissä :D Itellä se ei yksinkertasesti kuulu ollenkaan vahvuusalueeseen ja multa hoituu paremmin varastohommat (joita mua ei sen sijaan päästetty tekemään niin paljoo ku oon tyttö eikä mua tuskin kiinnosta tommoset fyysiset hommat jossa voi tulla hiki)