Aavekuiskaaja24.6.2018 16:50
1/4
Menenkö työhaastatteluun paikkaan jonne en haluakaan töihin?

Joo. Mulla on siis vakituinen työpaikka, mutta oon joka toinen päivä sitä mieltä etten jaksa enää hetkeäkään siellä ja sit taas joka toinen päivä tuntuu et onhan tää ihan ok.
Noh, kaverin kautta sit sain sovittuu työhaastattelun yhteen toiseen paikkaan, oman alan hommia nekin. Nyt oon vaan alkanu miettimään etten ehkä haluakaan sinne.. Toi uus työ on paljon hoidollisempaa kun mun nykyinen jossa siis toimin ohjaajana (oon lähihoitaja) ja en oikeen tiedä sopiiko se mulle. En koulussakaan niin perustanut noista varsinaisista hoitotoimenpiteistä, ja tuolla se olis aikalailla vaan sitä. Mulla olis keskiviikkona haastattelu, mutta en tiedä mitä teen. Ei huvittaisi ns. turhaan mennä haastatteluun, siinä kuluu bensaa ja mun vapaa-aikaa sekä toki myös työnantajan aikaa.
Tuntuu vaan niin kiusalliselta perua koko juttu, en edes tiedä mitä sanoisin.. Toisaalta jos vaan meen sinne ja jos se tarjoaa töitä niin jään miettimään asiaa..? Tai teen pari keikkavuoroa ja totean, jos näin on, ettei ole mun juttu..

Mitä te tekisitte? Jos peruisitte niin miten?