kaikkienvihaama24.6.2017 23:57
1/13
Lukiolaiset vastatkaa

Alotan lukion syksyllä, joka pelottaa hieman. Harva mun kaveri tulee lukioon, ne jotka tulee nii en oo enää niitte kaa tekemisis. Eli ekana pelkään yksin jäämistä. Oon tottunu yläasteella lomien jälkeen ettii kaverit ja mennä niitte kaa tuttuun tapaan, mut enää se ei ookkaan niin. Ihan varmasti oon ekana päivänä yksin, syön yksin ruokalas mikä ei oo hieno näky ja pelkään, että en löydä hyviä kavereita sieltä. En oo kovin sosiaalinen, niin mun on vaikeempi saada kavereita ku joidenki jotka on suuna ja päänä jokapaikas...
Toisena pelkään sitä miten selviin koeviikoista ja läksyistä. Kaikki 9 vuotta panostus kouluun on ollu aika nollas. Oon pärjänny miltei lukematta ja läksyi en oo melke koskaa tehny kunnolla. Lukios se ei oo niin. Pitääks niihin läksyihin oikeesti panostaa joka päivä ja paljon tulee läksyy? Riittääks jos alottaa lukee edellispäivänä seuraavan päivän kokeeseen? Ei kai koko kirjaa tuu oikeesti kokeeseen?
Kolmantena lyhyesti kysyn et onko esitelmät pakollisii?
Neljäntenä kysyn saaks lukio alueella esim. polttaa, käydä välkällä kaupas tai juoda energiajuomii sisällä? Kaikkiah tietää et noi ei oo sallittui yläasteel ja siit joutu välituntiparkkiin, kasvatuskeskusteluun tms. Onks lukios mitää tollasta?
Kiitos jos vastaatte ja autatte pulassa olevaa :)