jenn_terv7.8.2018 19:40
1/33
Lukio stressaa

Elikkäs, mulla alkaa torstaina vasta lukio (eli ylihuomenna!!!) ja stressauksen aiheita on: 1. Tänään katoin just kirjoja, joita olen saanut siskolta, mutta ainut ongelma on se, että ne on vanhemman ops:in kirjoja mm. MAOL ja Grammar Rules! Tietääkö joku, että haittaako se, jos on vanhemman ops:in kirjoja nuo?
2. Olen tehnyt jo kurssivalintoja ja niitä on ensimmäiselle vuodelle ihan sairaasti liikaa! Ainaki 35 ja suurimmalla osalla meijän lukioon menevistä on vain jotain 29-30. 3. Asun sen verran kaukana koulusta (n. 35km), niin pelkään sitä, että kyyti kouluun ei tule ollenkaan. Se ei ole yläkouluaikoinakaan joskus erinäisistä syistä tullut. 4. Tunnen joo kaikki kaverit sieltä, mutta pelkään, että hään yksin siellä, koska suurimmalla osalla on kavereita, jotka menevät lukion toiselle vuodelle ja osa on keskenään pienessä porukassa. 5. Mulla on kursseja päälekkäin ja pelkään, etten pääse kumpaakaan kurssia hyväksytyksi läpi (mm. psykologia ja fysiikka päälelkkäin) ja muutenkin stressaan sitä, että pääsenkö kursseja läpi. Varsinkaan pitkän matikan kursseja!

En tiiä, että olenko turha stressaaja vai onko tämä ihan normaalia ennen koulun alkua tai jotain vastaavaa. Ois kiva, jos joillaki muillaki ois samanlaisia fiiliksiä tai neuvoja stressin lievennykseen :)