Omenapiirakka3227.7.2018 9:52
1/14
Kurssivalinnat ja tulevaisuus pelottaa

Pian alkaa jo 2. vuosi lukiota ja 1. vuoden aikana kypsyi lopullinen päätös siitä mitä kohti lähden tavoittelemaan. Oon aina rakastanu lakia ja lakitekstiä sekä kaikkea siihen liittyvää, mutta tiedän myös kuinka vaikea oikeustieteelliseen on päästä. Motivaatiota löytyy kyllä ja valmiuksia tehdä paljon töitä tuon asian eteen. Kurssivalintoja tehtäessä tein valintoja jotka tukevat oikeustieteelliseen pyrkimistä eli koska vaatimuksena on ainakin yksi reaali, otin siitä tarvittavat kurssit koska koen olevani siinä hyvä.

Oon kuullu vanhemmilta että oon pienestä pitäen ilmoittanu haluavani lentäjäksi. Nyt parin vuoden aikana olen sitäkin mahdollisuutta kypsytellyt mielessäni, mutta koska en ole penaalin terävin kynä, olen antanut asian olla. Kävin 1. vuonna vain yhden ainoan kurssin fysiikkaa, koska ajattelin että tuskin sitä oikeesti koskaan tarvitsen enään. Mua kiinnostaa kyllä fysiikka ja kaikki miten maailma toimii, mutta koska en koe olevan siinä kovin hyvä jätin suosiolla lisäkurssit ottamatta. Tavallaan mun tekis mieli opiskella fysikkaa lisää mutta se vaatisi taas kunnon mylläyksen kurssitarjottimen suhteenn, koska valinnat on tehty humanistiselle alalle pyrkimistä varten, jos sen silleen voi sanoa.

Tiedostan kuinka vaikea oikeustieteelliseen tai lentäjäksi pääseminen on, mutta kaikilla meillä on unelmia joita kohti pitää vaan kurkottaa.