kiamaria_x22.10.2016 11:04
1/8
Koulun vaihto kesken ysiluokan (help!)

Mulla ois nyt mahollisuus lähteä ysiluokan kevääksi Espanjaan, Aurinkorannikon suomalaiseen kouluun (äiti olisi samaan aikaan työharjoittelussaan siellä Espanjassa). En vaan oikeen tiiä, lähteäkö vai ei.
Koulussa mulla on pari kaveria, harrastan pianonsoittoa ja jalkapalloa ja vihaan suomen kylmyyttä :D (Tulee ihottumaakin hyi.) Elikkä ei siis haittais olla pianosta erossa ja jalkapallostakaan ei sitten varmaan kun ois kuitenkin aika ainutlaatuinen tilaisuus mennä sinne Espanjaan (oon käynyt siis kerran Espanjassa, tosin Barcelonassa eli ihan eri puolella Espanjaa).
Lisäksi mulla on tavoitteena nostaa vielä keskiarvoa (nykyinen 8,5). Olisiko se melkein mahdotonta kun uudet opet, uusi ympäristö ja muutenkin kaikki ihan uutta? Tai niin kun tosi epäjärkevää kun kuitenkin ysiluokan vika puolisko. Plusplus, säilyisivätkö suomesta saadut numerot (päättyneistä aineista) lopputodistukseen ja katsottaisiinko esim suomesta saatua matematiikan numeroa ennen loppuarvosanan antamista vai annettaisiinko puhtaasti Espanjassa opiskelun perusteella?

Kertokaa mielipiteitänne, jännittää kovasti päättää mitään, kaikessa kun on hyvät ja huonot puolensa.

Miten itse toimisitte? Huom. omassa tilanteessanne. (Kiinnostaa tietää.)