Jokuliibalaaba4.5.2017 18:49
1/4
Kesätyön peruuttaminen?

Eli mulla on kesätyöpaikka, johon en haluakkaan mennä. Kuulostaa ehkä vähän kiittämättömältä, mutta kyse on puhelinmyynnistä ja musta on alkanu tuntuun että en sovi siihen työhön. En oo puhelias enkä erityisen rohkeakaan enkä muutenkaan koe alaa mitenkään kutsuvana, hain sinne vaan koska halusin saada ees jonkun työpaikan. Kun pääsin haastatteluun, olin super ilonen et sain ees jonkun paikan, joten otin sen vastaan sen kummempaa ajattelematta...
Työ kestää yli kuukauden, ja mun kesäloma on muutenkin tosi täynnä (nää menot on tullu kesätyöpaikan saannin jälkeen). Tuntuu että koko loma menis vähän hukkaan jos en saa edes mitään myytyä. Toki jos työ olisi sellaista mitä osaisi ehkä paremmin ja tienaisi jotain oikeasti, niin voisin tehdä koko kesän töitä.

Lisäksi, saisin toisen paikan suhteiden kautta, josta tienaisi n. 400e kahessa viikossa, jos en olisi sitä kuukautta töissä tuolla puhelinmyynnissä. Työkin ois siellä paljon kiinnostavampaa.

Eli mulla on sellanen sopimus kesätyöpaikan vastaanottamisesta. Siinä on nimikirjotukset ja kesätyön ajankohdat. Se ei siis ole työsopimus, mutta sopimus siitä että otan paikan vastaan.

Voisinko perua työpaikan? Tiedän että se ois tosi töykeetä, kun eihän työnantajatkaan peru työntekijöiden paikkoja...
Tää kuulostaa ihan kauheelta ja töykeeltä kun vien jonkun muun paikan ja sitten en otakkaan sitä...

Mutta pliis asiallisia vastauksia... :(